- Jeg mistet pengene, ekteskapet og bilen

Fotballstjernen Gazza snakker ut for første gang etter rehab.

ÅPEN: Snakket ut om livet etter han sluttet med alkohol og pillemisbruk på TV. Foto: All Over Press
ÅPEN: Snakket ut om livet etter han sluttet med alkohol og pillemisbruk på TV. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:     Den tidligere fotballstjernen Paul «Gazza» Gascoigne (45) har slitt med alkoholproblemer i mange år og fikk nylig behandlig ved en rehabiliteringsklinikk i USA. Tidligere har 45-åringen uttalt at han trodde han skulle dø under oppholdet.  - Vi er veldig glade for at han er på beina igjen og på vei hjem, hvor han kan gjøre det han liker å gjøre, uten at spriten kommer i veien, sier en venn av stjernen til den britiske tabloidavisen. Nå snakker fotball-legenden for første gang ut om livet etter han sluttet med alkohol og pillemisbruk. - Noen ganger prøver man å bare ta en dag av gangen. Jeg prøver bare å holde meg på riktig side, men jeg elsker virkelig å være edru. Noen ganger lurer jeg på hvorfor jeg drikker, og for meg er det greit å være beruset, men jeg tar alltid enda et skritt. Jeg vet ikke alltid når jeg skal stoppe, sier «Gazza» til ITVs Daybreak. Mens han samtidig insisterer på at han ønsker å bli bedre, fortsetter «Gazza»: - Jeg prøver. Jeg prøver så hardt for å klare det. Gascoigne håper nå på å gjennforenes med familien, inkludert ekskona Sheryl. - Jeg ba ikke om å bli en alkoholiker, men jeg må innrømme at jeg jobbet meg dit. Uheldigvis så er jeg en alkoholiker og jeg må hele tiden minne meg selv på hvilke konsekvenser det har gitt meg. Jeg har mistet penger, ekteskap og til og med bilen min. - Jeg vil få de tilbake tidsnok, det er bare snakk om å jobbe med seg selv. Jeg gjorde hva som helst for å få tak i en drink, nå må jeg gå noen få skritt lenger for å holde meg endru.Gacoigne har tidligere avslørt at han drakk svimlende fire flasker med whisky hver dag under den tyngste tiden.Se intervjuet her:  LES OGSÅ:   «Gazza» ute av rehab

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer