- Jeg mistet meg selv

Mona-Jeanette Berntsen taklet ikke overgangen til stjernelivet i L.A.

SKREMMENDE OPPLEVELSE: Mona-Jeanette innrømmmer til Dagbladet Fredag at hun gikk på en slags smell etter at hun flyttet til USA i fjor.  Foto: Seher.no/Anders Myhren
SKREMMENDE OPPLEVELSE: Mona-Jeanette innrømmmer til Dagbladet Fredag at hun gikk på en slags smell etter at hun flyttet til USA i fjor. Foto: Seher.no/Anders Myhren Vis mer
SEHER.NO: Det er snart tre år siden 21 år gamle Mona-Jeanette Berntsen fra Bærum vant  dansekonkurransen «So You Think You Can Dance Scandinavia». 

Ungjenta har det siste året bodd i L.A, hvor hun allerede har rukket å få flere prestisjefulle jobber.

Blant annet opptrådte hun og tidligere «Dansefeber»-kollega Alexandra Joner i en av musikkvideoene til tenåringsstjernen Justin Bieber, som norske Ray Kay har regissert. I tillegg har hun vært med i en Michael Jackson-musikkvideo.

Men til Dagbladet Fredag sier 21-åringen at livet i filmhovedstaden slett ikke er en drømmejobb. Hun forteller at hun i fjor opplevde å miste seg selv mellom all reisingen mellom Oslo, New York og Los Angeles.

- Det var i alle fall noe negativt der. Jeg mistet meg selv rett og slett. Jeg ville ikke danse, jeg ville ikke ut, jeg ble kjempesyk fysisk. Det var skremmende, for jeg så det ikke selv, det var folk som kom på besøk som påpenkte det. Det var virkelig ikke bra. Jeg begynte å tenke: Hva gjør jeg her? Jeg er ikke en Hollywood-jente, sier hun til Dagbladet Fredag.

I dag har Mona-Jeanette innstilt seg på livet i Los Angeles, og hun vet hva det er som skal til for å overleve i danseverden.

- Det er kropp, ansikt, pupper og rumpe som teller.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Kjenner du henne igjen?