ÅPENHJERTIG: Shania Twain ble denne uken intervjuet av Oprah Winfrey, i det som er stjernens første intervju på fem år. Til talkshowverten snakket hun ut om den vanskelige tiden etter skilsmissen. Foto: All Over Press
ÅPENHJERTIG: Shania Twain ble denne uken intervjuet av Oprah Winfrey, i det som er stjernens første intervju på fem år. Til talkshowverten snakket hun ut om den vanskelige tiden etter skilsmissen. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg mistet lysten til å leve

Eksmannens utroskap sendte Shania Twain i en dyp depresjon.

Publisert
SEHER.NO: Countrystjernen Shania Twain (45) har hatt en tøff tid etter at hun i fjor skilte seg fra sin ektemann gjennom 17 år, Robert John «Mutt» Lange, fordi han innrømmet en affære med hennes beste venninne, Marie-Anne Thiebaud.

Nå åpner «Man I feel like a woman»-sangerinnen seg om hvordan hun opplevde det da hun fant ut om ektemannens svik.

- Jeg ville ikke ta mitt eget liv, men jeg ville ikke leve. Jeg mistet lysten til å leve, forteller Twain i sitt første intervju på fem år, som ble gjort med Oprah Winfrey denne uken.


I intervjuet sier Twain ifølge Radar Online at sjokket gjorde at hun gikk inn i en dyp depresjon, og på et tidspunkt skal Twain ha sendt en e-post til mannens elskerinne i et desperat forsøk på å avslutte affæren.

- Hvorfor torturerer du meg. Vær så snill og slutt. Finn kjærligheten et annet sted, fra noen andre, dette tar livet av meg, skal hun ha skrevet.

Til Oprah sier 45-åringen imidlertid at sjokket i ettertid har gjort henne sterkere.

- Jeg trengte å våkne opp.

Til tross for den vanskelige tiden, kan 45-åringen smile i dag. Twain fant nemlig ironisk nok lykken med eksmannens elskerinnes eksmann, Frédéric, og paret giftet seg i Puerto Rico i januar.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Nå er hun endelig skilt

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer