AVSLØRER: Rapper Chris Brown hevder han bare var åtte år første gang han hadde samleie. Foto: Stella Pictures
AVSLØRER: Rapper Chris Brown hevder han bare var åtte år første gang han hadde samleie. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg mistet jomfrudommen som 8-åring

Chris Brown med sjokkpåstander.

SEOGHØR.NO: Rapper Chris Brown (24) forteller til The Guardian at han bare var åtte år første gang han hadde samleie.

- Det er annerledes på landet. På det tidspunktet var vi allerede ivrige etter å utforske de greiene der, om du skjønner hva jeg mener. Vi var ikke redde for å snakke med jentene. Så, da jeg var åtte gjorde jeg det, og det forberedte meg på en måte på det jeg hadde i vente, slik at jeg kunne bli best på det.

Brown vil derimot ikke avsløre hvor mange han har hatt sex med etter sin debut som 8-åring:

- For å si det sånn: du vet hvordan Prince (artisten, journ.anm.) holdt på med mange damer før i tiden? Sånn Prince var den gangen, slik er jeg i dag. De fleste damer som har vært med meg vil ikke klage. De kan egentlig ikke klage. Det er så bra, skryter han videre.

TILBAKE HOS EKSEN?: Ryktene vil ha det til at Chris Brown og Karrueche Tran har funnet tilbake til hverandre. Dette er fra i fjor sommer. Foto: All Over Press
TILBAKE HOS EKSEN?: Ryktene vil ha det til at Chris Brown og Karrueche Tran har funnet tilbake til hverandre. Dette er fra i fjor sommer. Foto: All Over Press Vis mer

Rapperen har vært av-og-på-kjæreste med Rihanna (25) de siste årene, men det ryktes nå at han er tilbake hos eksen Karrueche Tran (25).

LES OGSÅ: Slik reagerer Sørland på nakenkommentaren fra Fløysvik