- Jeg mistet jomfrudommen min til ei jente

Den homofile Oscar-verten Neil Patrick Harris kommer med avsløringer om privatlivet.

GODT GIFT: Neil Patrick Harris er lykkelig gift med David Burtka. Her fra Vanity Fairs Oscar-fest tidligere i år. Denne uken ble det kjent at Harris skal lede Oscar-utdelingen 2. mars 2015. Foto: FameFlynet
GODT GIFT: Neil Patrick Harris er lykkelig gift med David Burtka. Her fra Vanity Fairs Oscar-fest tidligere i år. Denne uken ble det kjent at Harris skal lede Oscar-utdelingen 2. mars 2015. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I TV-serien «How I Met Your Mother» spiller Neil Patrick Harris (41) den damegale skjørtejegeren Barney Stinson, men på privaten er 41-åringen lykkelig gift med skuespiller David Burtka (39).

I et radiointervju på kanalen «Fresh Air: NPR» fortalte skuespilleren, ifølge nettstedet Nation, denne uken åpenhjertig at han mistet jomfrudommen til en jente:

- Vi var på en fest, og det var ei jente fra studiene der som fortalte til vennene mine at hun ville ha sex med meg fordi jeg var med på et TV-show. Vennene mine sa: «Nå er tiden inne! Det er perfekt! Du må ha sex nå!». Det virket perfekt der og da... så det bare skjedde.

Men dessverre for Neil Patrick sto ikke opplevelsen helt til forventningene:

- Det var veldig varmt og spennende, og over veldig fort. Men da hun var ferdig ville hun ikke date meg eller noe... Jeg ble sjokkert av hele greia. Jeg bare: OK. Hvor er buksene mine? Og så var hun borte. Det var veldig uhøytidelig.

I 2006 kom Neil Patrick Harris ut av skapet, og erklærte for fansen at han er homofil. Da hadde han vært kjæreste med Burtka i to år.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer