- Jeg mistet gifteringen mens vi hadde sex

Tre uker etter sin store dag, avslører Jenny McCarthy at hun måtte ut på ny ring-jakt.

SEOGHØR.NO: Den siste helgen i august giftet TV-stjernen Jenny McCarthy (41) seg med Mark Wahlbergs bror, skuespiller og artist Donnie Wahlberg (45).

Selv om paret kun har vært gift i knapt tre uker, har den tidligere Playboy-modellen allerede klart å miste gifteringen sin. Det skriver UsWeekly.

- Jeg har allerede mistet ringen, måtte McCarthy innrømme da hun ble spurt hvor gifteringen var blitt av da hun gjestet Good Day NY tirsdag.

Se video av Jenny med sin nye ring øverst i artikkelen!

Og ifølge TV-stjernen selv, som nylig var på bryllupsreise med sin ferske ektemann, gikk det hett for seg da gifteringen hennes forsvant.

STORMFORELSKET: Jenny sier til Good Day NY at hvetebrødsdagene med Donnie vil vare for alltid. Her på Creative Arts Emmy Awards i august. Foto: Insight Media/All Over Press
STORMFORELSKET: Jenny sier til Good Day NY at hvetebrødsdagene med Donnie vil vare for alltid. Her på Creative Arts Emmy Awards i august. Foto: Insight Media/All Over Press Vis mer

- Vi bodde på et hotell sammen, og du kan ikke ha på en giftering når... Det er litt vanskelig å være romantisk med diamanter på hånden. Så jeg tok den av og la den på bordet fra room service, og senere kom de og gjorde i stand rommmet og så var ringen borte.

- Jeg glemte den helt! avslørte den frittalende blondinen med en latter.

Torsdag dukket hun imidlertid opp med en ny ring på fingeren under en veldedighetsgalla til ære for modellen Tyson Beckford i New York.

Blåser i tyveriet

41-åringen virker strålende fornøyd med sin nye sivilstatus.

- Jeg tror hvetebrødsdagene vil vare for alltid for oss, vi er den type par, fortalte McCarthy på TV-showet.

Selv om det kanskje er litt overraskende å glemme sin splitter nye giftering fullstending, understreket den tidligere «The View»-programlederen at hverken hun eller ektemannen tok tapet spesielt tungt.

DIAMANTER TIL BESVÆR: Jenny McCarthy og Donnie Wahlberg giftet seg for knappe tre uker siden, men ifølge bruden har hun allerede klart å miste gifteringen hun fikk av ektemannen under vielsen.  Foto: All Over Press
DIAMANTER TIL BESVÆR: Jenny McCarthy og Donnie Wahlberg giftet seg for knappe tre uker siden, men ifølge bruden har hun allerede klart å miste gifteringen hun fikk av ektemannen under vielsen. Foto: All Over Press Vis mer

- Men vet dere hva? Hvis man skal miste gifteringen sin, så bør man gjøre det på den måten, påpekte hun med glimt i øyet.

Jenny McCarthy og Donnie Wahlberg ble forlovet i april i år, etter omlag ni måneder som par. Hun har sønnen Evan Joseph (12), som er autistisk, fra ekteskapet med skuespiller og regissør John Mallory Asher.

LES OGSÅ: - Han forteller folk at de skal skilles