- Jeg mistet fullstendig kontrollen

Jeremy Jackson var avhengig av livsfarlig dop.

ENDELIG RUSFRI:  Foto: STELLA PICTURES
ENDELIG RUSFRI: Foto: STELLA PICTURES Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
LOS ANGELES (Seher.no): Jeremy Jackson (28) ble verdenskjent som Hobie Buchannon, David Hasselhoffs (56) sønn, i Baywatch på 90-tallet.

Rollen gjorde ham raskt til et populært tenåringsidol noe som førte til at han ble introdusert til en tøff livsstil allerede som 13-åring. 17 år gammel prøvde han det livsfarlige dopet crystal meth, forteller han i et intervju med In Touch Weekly.

- Fra det øyeblikket jeg prøvde meth første gang trengte jeg øyeblikkelig mer. Jeg mistet fullstendig kontrollen og ruset meg så ofte jeg kunne.

- Det føltes som om jeg endelig hadde funnet inngangsnøkkelen til livet som jeg så lenge hadde lett etter. Alt var perfekt og alle sansene mine ble tusen ganger forsterket, sier han til bladet.

Da misbruket var på sitt verste veide han kun 60 kilo og helsen skrantet.

- Jeg blødde neseblod hele tiden. Selv når jeg ikke sniffet rant det ukontrollert. I tillegg våknet jeg opp om morgenen med fryktelige smerter nederst i ryggen på grunn av alle de giftige stoffene jeg puttet i meg. Men jeg ga blaffen så lenge jeg fikk tak i mer.

Da Jeremy som 19-åring ble skrevet ut av Baywatch sluttet han som skuespiller. Han unngikk venner og familie, inkludert moren, og brukte all fritiden til å ruse seg.

Det var først da han ble arrestert i 2005 for å ha satt opp en egen meth lab hjemme hos seg selv at vendepunktet kom. Han ble sperret inne i fengsel i 90 dager og deretter sendt i et halvt år på rehab.

- Plutselig innså jeg hva jeg hadde gjort med meg selv og at alt var min egen feil. Jeg var endelig klar til å kutte ut dopen selv om det var utrolig vanskelig, sier han i intervjuet.

Nå har 28-åringen holdt seg ren i mer enn tre år og er tilbake på tv med realityshowet "Confessions of a Teen Idol" på amerikanske skjermer.

- Jeg har et fantastisk forhold til familien min nå og en kjæreste som elsker meg. Jeg ville ikke gitt slipp på dette for noen ting i verden, avslutter han.

LES OGSÅ: Fra badevakt til slakt

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer