Jessica Alba:

- Jeg mistet forstanden

Skuespillerens graviditet påvirket humøret og væremåten hennes kraftig.

MISTET FORSTANDEN: Jessica Alba opplevde at hun mistet forstanden da hun gikk gravid med sitt tredje barn. Foto: NTB Scanpix
MISTET FORSTANDEN: Jessica Alba opplevde at hun mistet forstanden da hun gikk gravid med sitt tredje barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

2018 startet med en gledelig nyhet for skuespiller Jessica Alba (37) og ektemannen Cash Garner Warren (39), da de kunne ønske sitt tredje barn, sønnen Hayes, velkommen til verden.

Den lille gutten ble født 31. desember, og sønnens ankomst ble annonsert på Instagram den påfølgende dagen av skuespilleren selv.

- Hayes Alba Warren 12/31/17. Beste gaven å ringe inn det nye året med. Cash og jeg føler oss velsignet. Haven og Honor er allerede besatt av sine nye lillebror, skrev hun til et bilde av sønnen.

Gryntet som et dyr

Den flotte 37-åringen har gått gravid to ganger tidligere, med døtrene Honor (10) og Haven (7), og da hun ventet sitt første barn i 2008 kunne hun fortelle at hun var nødt til å spise annenhver time, for ikke å «forvandles til satan».

Den gang kunne hun også avsløre at hun ved flere anledninger hadde kastet ut ektemannen fra deres felles hjem.

Saken fortsetter under bildet.

TREBARNSFORELDRE: Jessica Alba og Cash Warren har tre barn sammen. Ektemannen har måttet tåle å både bli kastet ut og gryntet til når Jessica har gått gravid. Foto: NTB Scanpix
TREBARNSFORELDRE: Jessica Alba og Cash Warren har tre barn sammen. Ektemannen har måttet tåle å både bli kastet ut og gryntet til når Jessica har gått gravid. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Også da hun bar frem sitt siste barn, Hayes, ble humøret og væremåten hennes sterkt påvirket, skrivet det amerikanske nettstedet Contactmusic.

- På en daglig basis, når blodsukkernivået ble lavt, mistet jeg forstanden, har hun uttalt.

Skuespilleren kunne også fortelle at hun opplevde «å miste hodet» ved flere anledninger i løpet av de ni månedene hun gikk gravid. Det førte blant annet til at hun fikk vansker med å snakke.

- Jeg begynte brått å svette, ble tørst og klarte ikke å formulere meg riktig.

Ifølge Jessica førte ordmangelen til at hun i stede gryntet.

- Jeg bare gryntet, som et dyr.

- Sliter på kroppen

Da skuespilleren gikk gravid med sitt andre barn, Haven, kunne hun fortelle at hun kjente tydelig på forandringene kroppen gikk gjennom.

Blant annet merket hun tydelig at kroppen ikke var som før når datteren Honor ble innpåsliten og ville bli løftet.

Saken fortsetter nedenfor.

MOR OG DØTRE: Jessica, Cash og døtrene gledet seg stort da de til nyttår fikk et nytt tilskudd til familien. Her er Jessica, Haven og Honor avbildet i New York. Foto: NTB Scanpix
MOR OG DØTRE: Jessica, Cash og døtrene gledet seg stort da de til nyttår fikk et nytt tilskudd til familien. Her er Jessica, Haven og Honor avbildet i New York. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Graviditeten sliter mer på kroppen min nå enn første gangen jeg gikk gravid. Datteren min ønsker å bli løftet på, og helt siden magen min ble stor, har hun vært veldig innpåsliten, sa hun den gangen.

37-åringen savnet også kroppen hun hadde før hun ble gravid for første gang, til tross for at hun ved flere anledninger har fått kommentarer på at man nesten ikke skulle tro hun hadde vært gravid.

- Jeg kommer aldri til å få den kroppen jeg hadde før jeg fikk Honor tilbake. Kroppen min er annerledes nå, sa hun og fortsatte:

- Buksene mine sitter annerledes på, og ting henger litt på en annen måte. Det er et mirakel det som skjer, men man er definitivt annerledes etterpå.

Positiv effekt

Kroppslige endringer var ikke det eneste skuespillerstjernen gikk gjennom da hun gikk gravid med sitt første barn.

Hun opplevde også at graviditeten hadde flere positive effekter, og hun har tidligere hevdet at hun ble bedre kjent med seg selv etter at hun fikk sitt første barn.

- Jeg var ganske sjenert. Det var ikke noe jeg omfavnet før jeg fikk datteren min. Jeg så hvor fantastisk det er å være en kvinne og samtidig ha muligheten til å skape et liv, har hun uttalt.

LES OGSÅ: Derfor skjermer hun barna i «Bloggerne»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer