- Jeg mistet et barn på denne dagen for noen år siden

Det ble en spesiell dansedebut for Gro-Helen Tørum under årets «Skal vi danse»-premiere.

SEOGHØR.NO: Lørdag var det duket for premiere av årets «Skal vi danse» på TV2, og for TV-personlighet Gro-Helen Tørum (53) ble det en meget spesiell opplevelse.

Etter finaleshowet fortalte Tørum til Seoghør.no at dagen hadde vært tøff:

- Jeg har en litt spesiell dag i dag. Denne dagen er både den beste og den verste dagen i mitt liv. Jeg mistet et barn på denne dagen for noen år siden.

53-åringen, som er kjent fra TV-seriene «Åndenes makt» og «Fra sjel til sjel», har vært åpen om årene med motgang i boken «Sjaman på høye hæler» (2014).

GOD STØTTE: Gro-Helen Tørum sier til Seoghør.no at hun har mye god støtte i dansepartner Ivo Havranek. Foto: NTB scanpix
GOD STØTTE: Gro-Helen Tørum sier til Seoghør.no at hun har mye god støtte i dansepartner Ivo Havranek. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Hadde aldri kunnet gjort dette for noen år siden

I boken har hun blant annet snakket om ME-sykdommen som hun fikk påvist i 2002.

Men etter lørdagens sending fortalte Tørum til Seoghør.no at hun overraskende nok ikke har merket sykdommen under den harde dansetreningen:

- Jeg har ikke merket det. Det er helt merkelig. Jeg hadde aldri trodd at jeg skulle klare å gjennomføre så mye fysisk aktivitet. Men det er akkurat som at det gir energi. Det fyller bare på. Men jeg kunne jo ikke gjort dette for noen år siden. Men nå er jeg frisk - jeg er fryktelig glad, for nå er jeg frisk, konstaterer hun.

Se hele intervjuet med Gro-Helen Tørum i videoen øverst i saken!

LES OGSÅ: «Skal vi danse»-Nadia viste babymagen i sexy kjole