FØLER SEG HELDIG: - Jeg elsker å leve, og jeg sier til meg selv hver eneste dag hvor heldig jeg er, sier Dorthe Skappel. Foto: Stella Pictures
FØLER SEG HELDIG: - Jeg elsker å leve, og jeg sier til meg selv hver eneste dag hvor heldig jeg er, sier Dorthe Skappel. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg mistet en del av meg selv

Livet i rampelyset har kostet, innrømmer TV 2-Dorthe.

SEHER.NO: Dorthe Skappel er, etter mange år som programleder, kjent for de fleste som landets fremste glamourdronning. Men hun er like mye en type som tusler rundt i joggebukse og uten sminke - og en som setter familie og venner foran alt.

Slik er den Dorthe man får se i hennes nye program, "Ekstrem lidenskap", som har premiere tirsdag. Der skal hun intervjue vanlige mennesker, som er lidenskapelig opptatt av ting som for andre er helt hverdagslige - for eksempel biler, hunder, fotball eller sjokolade.

Til Dagbladet forteller TV 2-stjernen at hun selv karakteriserer livet som sin største lidenskap.

- Jeg må innrømme at jeg nesten har en lidenskap for vakkert håndverk og design også, men det som opptar meg aller mest er selve livet. Jeg elsker å leve, og jeg sier til meg selv hver eneste dag hvor heldig jeg er. Derfor vil jeg også gjøre det så spennende som mulig, sier hun.

I to år har programlederen reist verden rundt for å finne ut hvorfor noen blir så opptatt av det som er hverdagslig for så mange andre. Og hun innrømmer langt på vei at hun har blitt forandret på veien.

- Etter så mange år med en jobb i rampelyset har jeg mistet en del av meg selv på veien. De to sidene av livet mitt hadde smeltet mer sammen enn jeg trodde. Jeg merket at jeg hadde mistet noen av de spisse kantene mine, og jeg måtte virkelig jobbe for å få dem fram igjen. Møtene med disse menneskene har gjort at jeg har funnet mer tilbake til meg selv igjen, forteller Dorthe til Dagbladet.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901!

LES OGSÅ: Raste ned i vekt etter TV-debuten