Hilary Duff:

- Jeg mistet en del av identiteten min

Skuespilleren Hilary Duff deler åpenhjertig om hvordan det var å bli mor i ung alder.

ÅPENHJERTIG: Skuespilleren Hilary Duff er ærlig om hvordan det var å bli mor for første gang i en alder av 24 år. Her avbildet med sønnen Luca. Foto: NTB Scanpix
ÅPENHJERTIG: Skuespilleren Hilary Duff er ærlig om hvordan det var å bli mor for første gang i en alder av 24 år. Her avbildet med sønnen Luca. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

I fjor ble skuespilleren Hilary Duff (31) tobarnsmor, etter at datteren Banks Violet Bair (8 md.) kom til verden. Datteren har hun sammen med kjæresten Matthew Koma (32), mens hun fra før av har sønnen Luca Cruz Comrie (7) fra ekteskapet med ishockeyspilleren Mike Comrie (38).

Som tobarnsmor og med en travel skuespillerkarriere, har 31-åringen nok å henge fingrene i med både bleieskift, våkenetter og amming.

Nylig var hun gjest i podkasten, «The Motherly Podcast» og der forteller hun åpenhjertig om hvordan det var å bli mor for første gang i ung alder, ifølge Eonline.

Mistet seg selv

Sønnen Luca kom nemlig til verden når Hilary bare var 24 år gammel og det faktum at hun var en ung mor, gjorde at hun fort følte seg utenfor i vennegjengen.

- Det var litt ensomt i begynnelsen ettersom jeg ikke hadde noen venner som hadde fått barn enda. Jeg hadde jobbet i lang tid, så det føltes som et naturlig steg for meg. Jeg visste alltid at jeg ønsket å bli mor, og at det skulle bli min førsteprioritet i livet, forteller 31-åringen i podkasten.

Videre sier Hollywood-stjernen at hun mistet en del av identiteten sin etter at sønnen Luca kom til verden.

TOBARNSMOR: I dag er skuespilleren mor til sønnen Luca og datteren Banks. Her er trioen avbildet tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
TOBARNSMOR: I dag er skuespilleren mor til sønnen Luca og datteren Banks. Her er trioen avbildet tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Til tider ble jeg trist av å tenke på det, men jeg hadde nok å gjøre. Jeg kan ikke huske at jeg la han (sønnen Luca, journ.anm.) fra meg de første tre månedene. Jeg var helt besatt av å søke opp ting, og jeg tok morsrollen så alvorlig at jeg ikke skjønte hvor altoppslukende det kunne være, fortsetter «Younger»-stjernen.

Til tross for alle utfordringene som følger med som nybakt mor, påpeker den 31 år gamle skuespilleren hvor mektig man føler seg etter å ha født.

FIN FAMILIE: Her er Hilary avbildet sammen med kjæresten Matthew og datteren Banks tidligere i år. Foto: NTB Scanpix
FIN FAMILIE: Her er Hilary avbildet sammen med kjæresten Matthew og datteren Banks tidligere i år. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Etter hvert finner du deg selv igjen, da du har klart noe som ingen kan ta fra deg. Du er så sterk og selvsikker, så jeg gjorde det om til en positiv ting. Selv om jeg kanskje var litt trist når jeg var midt oppi det og ikke følte at jeg hadde noen å oppleve det sammen med, kom jeg likevel godt ut av det. Jeg er en superkvinne og jeg kan få til alt.

- Hvordan våger dere?

Det var imidlertid én spesiell ting som stjernen påpeker at var kjipt etter sitt første svangerskap. Ofte blir de store stjernenes kropp etter fødsel hyppig omtalt i mediene, og for 31-åringen var det intet unntak.

Hun forteller i podkasten at hun var på vei ut for å kjøpe noen nye deler til brystpumpen sin, da hun ble fotografert av noen ivrige paparazzier.

I podkasten minnes hun overskriftene i de ulike mediene som omhandlet kroppen hennes, og forteller at hun prøvde å skjule kroppen for paparazziene ved å gjemme seg bak vesken sin.

Videre forteller 31-åringen at hun var flau over hvordan hun så ut, men at hun i dag har motet til å rase tilbake ved å stille spørsmål som «hvordan våger dere? Hva tenker dere om å behandle en nybakt mor på den måten?»

Thorbjørn Harr intervjues i forbindelse med at han er aktuell med Kafka på Nationaltheatret. Han har derimot fått enda mer oppmerksomhet for kysset med Hillary Duff på filminnspilling i Hollywood. Vis mer

Stolt av kroppen sin

«Younger»-stjernen har i ettertid ikke vært redd for å vise den ufiltrerte versjonen av livet som småbarnsmor, og heller ikke når det kommer til kroppen sin.

I 2017 vakte hun stor oppsikt da hun delte et bilde av seg selv i badedrakt på Instagram.

På bildet kunne man se 31-åringen avbildet bakfra med sønnen Luca i armene. Til bildet skrev Hilary at hun valgte å dele den uretusjerte sannheten med jenter i alle aldre, med et formål om å styrke kvinners selvbilde.

- Jeg deler dette på vegne av unge jenter, kvinner og mødre i alle aldre. Etter en lang innspillingsperiode, nyter jeg ferien med min sønn, som jeg også har vært lenge borte fra, skrev hun innledningsvis og fortsatte:

- Ettersom ulike nettsteder og magasiner elsker å lage artikler basert på «kjendisenes mangler eller feil», vel - jeg har det!, skrev hun og henviste til bildet.

Videre skrev skuespilleren at hun var lei av kroppspresset som fremstilles i sosiale medier og at kroppen hennes hadde gitt henne sitt livs største gave, nemlig sønnen Luca. Stjernens innlegg fikk stor omtale i internasjonale medier og mange hyllet 31-åringen for åpenheten.

LES OGSÅ: - Hun klarer ikke å holde babyen sin

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer