FILMSUKSESS: Mena Suvari gjorde stor suksess i filmen «American Beauty» fra 1999, der hun spiller mot Kevin Spacey. Foto: Stella Pictures
FILMSUKSESS: Mena Suvari gjorde stor suksess i filmen «American Beauty» fra 1999, der hun spiller mot Kevin Spacey. Foto: Stella PicturesVis mer

- Jeg mistet dyden til en taper

Hollywood-stjernen var alt annet enn fornøyd med sin første gang....

SEOGHØR.NO: Skuespilleren Mena Suvari (33) - kjent fra filmer som «American Beauty» og «American Pie» - sier i et intervju med The Sun at hun mistet jomfrudommen som 15-åring.

Men debuten skal ha vært alt annet enn positiv for Suvari.

- Jeg mistet dyden min til en taper og det var en dårlig opplevelse. Det var et slikt øyeblikk du skulle ønske du kunne gjøre om, sier skuespilleren som i dag er 33 år gammel og har to ekteskap bak seg.

Selv om hun i dag har blitt en av USAs mest populære kvinnelige filmstjerner, sier Suvari at hun slet med selvbildet som tenåring.

- Ingen ba meg til danser, jeg var ikke en cheerleader. Men med støtte fra min mor, klarte jeg å holde på selvtilliten min, sier hun til The Sun.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Skilsmissen er et faktum