- Jeg mistet all respekt hos datteren min

Den norske TV-komikeren Atle Antonsen vender tilbake til sin krøllete karakter.

KRØLLEKLAR: - Det nytter ikke å stikke dette bozo-hodet inn døren for å stramme opp leksearbeidet. Denne gangen har sønnene mine bedt meg abdisere som far i tre måneder, sier Atle Antonsen. Foto: NRK
KRØLLEKLAR: - Det nytter ikke å stikke dette bozo-hodet inn døren for å stramme opp leksearbeidet. Denne gangen har sønnene mine bedt meg abdisere som far i tre måneder, sier Atle Antonsen. Foto: NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Fem år etter at han spilte angstfylt nevroriker i NRK-serien «Etaten», vender Atle Antonsen nå tilbake til den krøllete karakteren Tor under innspillingen av den nye TV-serien «NAV».

- Det verste med karakteren er at han har krøller. Denne gangen grua jeg meg litt, sier Antonsen til VG.


Forrige gang Atle måtte ta permanent for å passe inn i karkteren, ble det nemlig ikke så lett for skuespilleren å få respekt på hjemmebane.

- Datteren min var 15 år da, så der merket jeg at jeg mistet all respekt. Det nytter ikke å stikke dette bozo-hodet inn døren for å stramme opp leksearbeidet. Denne gangen har sønnene mine bedt meg abdisere som far i tre måneder, forteller han til avisen.

Ifølge Antonsen er «Etaten» den serien, sett bort fra «Team Antonsen», han har fått flest forespørsler om å lage oppfølger på. Våren neste år sendes altså det endelige resultatet på TVNorge.


- NAV er nye Plan- og bygg. Det er det nye hatobjektet. Dette er jo definitivt en samtidskomedie, og vi tar ttak i ting som er i vinden. Alle har en erfaring med NAV, enten selv eller via kjente. Og så ser vi for oss at de har et indre samhold, som parkeringsvakter: Det er NAV mot røkla, sier han til VG.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Drømmer om vilt nachspiel med Clooney  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer