BLE FØLSOMT: Nina Martnes innrømmer at hun mistet motivasjonen i konkurransen da Jonas måtte reise hjem. Foto: Skjermdump av episoden
BLE FØLSOMT: Nina Martnes innrømmer at hun mistet motivasjonen i konkurransen da Jonas måtte reise hjem. Foto: Skjermdump av episodenVis mer

- Jeg mistet all motivasjon for å fortsette

Paradise-Nina var svært langt nede etter at kjæresten måtte forlate serien på dramatisk vis.

SEOGHØR.NO: Denne uken er det finaleuke i TV3-programmet «Paradise hotel», og mandagens episode ble svært dramatisk. 

Seks tidligere deltagere kom inn på hotellet for å bytte om på de gjenværende parene. Det ble imidlertid en deltager som endte opp uten en partner etter par-miksingen. 

Det kom for en overraskelse for flere av deltagerne at det var Jonas Ulseth (20), som har vært med fra starten av, som måtte sjekke ut av hotellet.

Han har lenge vært sett på som en av favorittene til å vinne årets konkurranse.

Den som ble mest overrasket og følsom over utsjekkingen var Nina Martnes (25), som etter konkurransen har blitt kjæreste med Jonas.

- Det var helt forferdelig. Jeg mistet all motivasjon for å fortsette da han dro. Alt jeg ville var å komme meg på utsiden med han. Så jeg taklet det veldig dårlig at Jonas måtte sjekke ut, sier 25-åringen til Seoghør.no.

Saken fortsetter under bildet.

STO MED MAKTEN: Seks av de tidligere utstemte deltagerne kom tilbake for å mikse om på parene. Fra venstre: Vegard Sandvik Johannessen, Stine Tollefsen, Celester Adjete, Carl Aksen Jansen, Eileen Eriksen og Mikela Beckovic.  Foto: Skjermdump fra episoden
STO MED MAKTEN: Seks av de tidligere utstemte deltagerne kom tilbake for å mikse om på parene. Fra venstre: Vegard Sandvik Johannessen, Stine Tollefsen, Celester Adjete, Carl Aksen Jansen, Eileen Eriksen og Mikela Beckovic. Foto: Skjermdump fra episoden Vis mer

Stor skuffelse

Det er ikke første gang Jonas har måtte kjenne på følelsen av å bli sendt hjem fra luksushotellet. Forrige uke ble han opprinnelig stemt ut, men en fredning han hadde fått tidligere i uken ga ham en ny sjanse.

Han klarte derfor ikke å skjule skuffelsen da han mandag måtte pakke sakene.

- Akkurat nå er jeg bare lei meg. Jeg har mista det jeg har drømt om helt siden jeg kom hit, sa Jonas til kameraene under episoden.

Ninas reaksjon gjorde det ekstra tøft å forlate hotellet.

- Det var tøft å se henne bli så lei seg. Tanken på at vi hadde kommet så langt sammen og nå måtte hun fortsette kampen uten meg var vond, sier Jonas til Seoghør.no.

Saken fortsetter nedenfor.

MÅTTE REISE HJEM: Jonas avslørte at han ønsker at kjæresten Nina skal stikke av med seieren i årets sesong av «Paradise Hotel». Foto: Skjermdump fra episoden
MÅTTE REISE HJEM: Jonas avslørte at han ønsker at kjæresten Nina skal stikke av med seieren i årets sesong av «Paradise Hotel». Foto: Skjermdump fra episoden Vis mer

 

TIPS: Har du et tips til redaksjonen, kontakt Ida Nikolaisen.
TIPS: Har du et tips til redaksjonen, kontakt Ida Nikolaisen. Vis mer

- Det var urettferdig fordi jeg følte at han ble straffet på grunn av mine valg. Hadde mest lyst til å be dem ta med meg istedet for ham, forteller Nina til Seoghør.no.

Ble kjærester da de kom hjem

Nina og Jonas fant raskt tonen under oppholdet i realityserien, og for en måneds tid siden avslørte de til Seoghør.no at de i dag er kjærester.

- Jeg falt for Jonas inne på hotellet og jeg har det veldig bra med han. Han er veldig fin, snill og omtenksom. Han er rett og slett verdens beste kjæreste, sa hun i april. 

For Jonas, kunne ikke deltakelsen i TV-programmet fått et bedre resultat.

- Det er den beste premien «Paradise Hotel» noen gang kunne gitt meg. Jeg har alltid ønsket meg en som Nina. Jeg liker ikke veldig bertete jenter, og Nina er akkurat så tøff som jeg liker. Vi tenker veldig likt, og er enige om alt, strålte den tøffe trønderen. 

KJÆRESTER: Jonas og Nina er svært lykkelige sammen. Her på programmets premierefest. Foto: Se og Hør
KJÆRESTER: Jonas og Nina er svært lykkelige sammen. Her på programmets premierefest. Foto: Se og Hør Vis mer

LES OGSÅ: - Deltagerne kan fritas all skyld i dette tilfellet

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.