- Jeg mister kraften

Snåsamannen merker at evnene blir svakere.

MERKER ALDEREN: Snåsamannen Joralf Gjerstad har blitt 86 år og frykter at han er i ferd med å miste sine spesielle evner.  Foto: SCANPIX
MERKER ALDEREN: Snåsamannen Joralf Gjerstad har blitt 86 år og frykter at han er i ferd med å miste sine spesielle evner. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Joralf Gjerstad (86), bedre kjent som Snåsamannen, har helbredet flere tusen mennesker med sine varme hender og klarsyn.
 
Nå er han aktuell med sin tredje bok «De gode gjerninger». 86-åringen synes det var viktig å skrive boken mens han ennå kan, for han merker alderdommen på kroppen. Gjerstad tror kraften hans er i ferd med å forsvinne. 

- Det jeg opplevde i ungdommen og manndommen med klarsyn begynner det å bli slutt på. Jeg tar hensyn til at jeg er gammel. Og jeg vet at alderdommen kan skape hukommelsestap og åreforkalkninger. Dette med at jeg plutselig får beskjed om hva jeg må si, det holder på å forsvinne. Snåsamannen har mista krafta si, sier Gjerstad til Dagbladet. 

Han var en ung mann da han fikk sin spesielle kraft.

- Da jeg var ungdom hadde jeg mye plager, ingen visste hva jeg gikk med. Etter hvert ble jeg sterkere, det førte til at jeg gikk inn i meg selv. Det var veldig vanskelig å ta avgjørelser, men jeg klarte ikke å la være. De avgjørelsene om å hjelpe folk har resultert i det jeg er kjent for i dag. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Skriver for hånd om livet etter døden  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer