- Jeg mislyktes

Billy Bob Thornton snakker ut om skilsmissen fra Angelina Jolie.

EKTESKAPET SPRAKK ETTER TO ÅR: – Da Angie og jeg giftet oss var jeg mer berømt enn henne, men siden ble hun den store. Det er tøft i slike forhold, sier Billy Bob Thornton. Foto: All Over Press
EKTESKAPET SPRAKK ETTER TO ÅR: – Da Angie og jeg giftet oss var jeg mer berømt enn henne, men siden ble hun den store. Det er tøft i slike forhold, sier Billy Bob Thornton. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I april ble det kjent at Angelina Jolie (36) har forlovet seg med Brad Pitt (48). Bryllupsdatoen er ennå ikke satt.

Men Angelina har også vært gift tidligere, og nå snakker eks-mannen Billy Bob Thornton (56) ut om hvorfor ekteskapet havarerte.

– Jeg mislyktes fordi jeg mente at jeg ikke var god nok for henne, sier han i et intervju med ABC Nightline.

Han utdyper:

– Hun har en måte hun vil leve på og jeg hadde en annen måte som jeg ville leve på. Jeg var bare så usikker.

De to møttes under innspillingen av «Pushing Tin» 1999, og giftet seg året etter. Ekteskapet sprakk imidlertid etter bare to år.

Midt i ekteskapet fikk Angelina sitt store gjennombrudd med hovedrollen i «Lara Croft: Tomb Raider».

Thornton innrømmer at det også kan ha bidratt til at forholdet tok slutt, skriver Expressen.

– Da Angie og jeg giftet oss var jeg mer berømt enn henne, men siden ble hun den store. Det er tøft i slike forhold, sier Billy Bob Thornton til ABC Nightline.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: 65 prosent av kjendisene skiller seg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer