- Jeg mislyktes totalt

Spencer med åpenhjertig unnskyldning til Heidi.

ANGRER: Spencer Pratt kommer med en offentlig unnskyldning til Heidi Montag. Foto: All Over Press
ANGRER: Spencer Pratt kommer med en offentlig unnskyldning til Heidi Montag. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO: Spencer Pratt (27) ble gjennom sin opptreden i reality-serien «The Hills», en av verdens mest forhatte reality-kjendiser. Nå spekuleres det i om han har endret sin adferd.

Onsdag kom nemlig Pratt med en svært åpenhjertig unnskyldning til hans ekskone, Heidi Montag (23), som han nylig skilte seg fra.

- En skilsmisse kan være en påkjenning og en emosjonelt knusende opplevelse for alle som er involvert. Tross påkjenningen, klarer de fleste personer å komme seg gjennom skilsmissen med verdighet og modenhet. Det klarte ikke jeg - jeg mislyktes totalt, sier Pratt til People.com.

Pratt forteller til nettstedet at han angrer på alt han har fått sin ekskone til å gå gjennom.

- Jeg dummet ut den ene personen som betydde alt for meg. For min håpløse og barnslige oppførsel, ber jeg nå Heidi om min dypeste unnskyldning.

27-åringen spesifiserer ikke hvilke handlinger det er han snakker om, men Pratt truet nylig med å gi ut en sexvideo som involverer Montag.

- Gjennom alle disse årene, ga jeg henne min kjærlighet, støtte og vennskap, men ikke på riktig måte. Hun fortjente aldri den smerten jeg ga henne, og selv om jeg ikke forventer det, håper jeg at hun en gang vil tilgi meg.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg sitter og masserer brystene mine