- Jeg misbrukte ikke datteren min!

Woody Allen hevder overgrepsanklagene er verket til hans bitre eks-kjæreste Mia Farrow.

NEKTER: I et åpent brev skriver Woody Allen at han aldri misbrukte datteren Dylan seksuelt. Her er han ute med kona Soon-Yi.  Foto: Stella Pictures
NEKTER: I et åpent brev skriver Woody Allen at han aldri misbrukte datteren Dylan seksuelt. Her er han ute med kona Soon-Yi. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: At filmregissør Woody Allen (77) ble tildelt hedersprisen under Golden Globe-utdelingen nylig, har igjen fått de alvorlige beskyldningene mot ham til å blusse opp.

Dylan Farrow (28), datteren Allen adopterte sammen med sin daværende samboer Mia Farrow (68) i 1987, har i over 20 år hevdet at han misbrukte henne seksuelt da hun var syv år gammel.

Nå slår Allen tilbake i et åpent brev i avisen New York Times.

- Selvfølgelig misbrukte jeg ikke Dylan. Jeg elsket henne og håper hun en dag forstår at hun var lurt vekk fra en elskende far og utnyttet av en mor mer interessert i sitt eget sinne enn sin datters velferd, skriver filmregissøren.

Overbevist av moren?

Mia Farrow var rasende på Woody Allen etter at han innledet et forhold med hennes 19 år gamle adoptivdatter Soon-Yi Previn i 1992. Fem år senere giftet Allen og Previn seg.

I Allens brev skriver han at dette var hevnen til en bitter kvinne.

- Jeg tviler ikke på at Dylan har blitt overbevist om at hun ble mistbrukt, men hvis et sårbart barn har blitt fortalt av moren fra 7-årsalderen at hun skal hate sin far fordi han er et monster som misbrukte henne, er det da så utrolig at bildet Mia ønsket å skape av meg har slått rot?

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer