TAR SELVKRITIKK: Tom Cruise har bestemt seg for å tone ned scientologien, kommer det frem i et intervju stjernen har gjort med Playboy. Foto: Stella Pictures
TAR SELVKRITIKK: Tom Cruise har bestemt seg for å tone ned scientologien, kommer det frem i et intervju stjernen har gjort med Playboy. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg mente det aldri på den måten

Selvkritisk Tom Cruise snakker ut om barna, utseendet, ekteskapet - og uttalelsene om Brooke Shields.

Publisert
SEOGHØR.NO: Han er gift med Katie Holmes (31), har tre barn, og var sist aktuell på norske kinoer i filmen Mission Impossible 4: Ghost Protocol. Tom Cruise (49) er svært stolt av seg selv. I et intervju med voksenbladet Playboy, snakker han usedvanlig åpent ut om privatlivet - og karrieren.

- Jeg har aldri kommet for sent til en innspilling, og føler meg priviligert som får lov til å jobbe med det jeg elsker.

- Aldri plastisk kirurgi
Skuespilleren har brukket nesa to ganger. Først fikk han en baseball i ansiktet da han var yngre. Og en annen gang et balltre, men hevder det var en ulykke ulykke. Og til tross for samtlige andre skader, fra hans aktive liv og karriere, der han gjør mange av sine egne stunts, har han ikke pyntet på utseendet

- Jeg har aldri tydd til plastisk kirurgi, og kommer aldri til å gjøre det heller.

Cruise ble kritisert for å ha langet ut mot Brooke Shields bruk av medisin mot depresjon. Det angrer han på i ettertid.

-Jeg mente det aldri på den måten. Når jeg ser tilbake på det så skjønner jeg hva slags inntrykk det ga. Men jeg føler det ikke på den måten. Å fortelle folk hvordan de skal leve livet sitt er ikke meg.

Toner ned scientologien
Synet på bruken av medisiner kommer fra den kontroversielle scientologikirken, der Cruise har vært medlem siden 1990. Han forteller at han har lagt rettningslinjer for seg selv, når han kan snakke om religionen og når han ikke kan.

- Hvis jeg holder på med humanitært arbeid, da kommer jeg til å snakke om det. Men hvis jeg jobber med å promotere en film, skal jeg ikke havne i en slik diskusjon. Da avstår jeg fra å snakke om religion og personlige temaer.

Familien viktigst

Tom sier han verdsetter familien høyere enn noe annet. Og at han er på alle innspillingene til kona Katie Holmes, sammen med ungene, og hun er tilstede på alle hans innspillinger. Og skulle pressen skrive falskt om familien hans, nøler han ikke med å slå tilbake.

- Jeg bryr meg ikke om alt som skrives om meg. Men i enkelte tilfeller der noen skriver om barna mine, eller invaderer privatlivet mitt på noe vis, så sender jeg advokatene mine på dem. Men aller først gir jeg dem en mulighet til å beklage.

Lager romantiske middager
Han har vært gift to ganger tidligere, med Mimi Rogers fra 1987-1990, og med Nicole Kidman fra 1990-2001, som hittil har vært hans lengste ekteskap. Cruise og Kidman adopterte to barn sammen; Connor og Isabella.

Nå har ekteskapet med Holmes vart i seks år, og han fikk sitt første biologiske barn, datteren Suri, med henne våren 2006. Et halvt år etterpå giftet de seg i en scientologisk serimoni i i Italia.

- Med en gang hun kommer inn i rommet, så føler meg mye bedre med en gang. Jeg blir romantisk, og liker å gjøre ting som å stelle i stand en middag. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Anne Kat. snakker ut om sin store sorg

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer