<strong>SAUE-DOMMERE:</strong> På Kari Traas reklamekampanje for sitt eget ullundertøy, danser hun med en sau på en låve mens et dommerpanel bestående av fire sauer gir henne sine høyeste poeng. - Det er ikke ment som å fremstille dommerne som sauer, sier hun til S Foto: Kari Traa
SAUE-DOMMERE: På Kari Traas reklamekampanje for sitt eget ullundertøy, danser hun med en sau på en låve mens et dommerpanel bestående av fire sauer gir henne sine høyeste poeng. - Det er ikke ment som å fremstille dommerne som sauer, sier hun til S Foto: Kari Traa Vis mer

- Jeg mener ikke at dommerne er noen sauer

Kari Traa får full pott av fire saue-dommere i sin nye reklamekampanje. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se Kari Traa snakke om det spesielle bildet nederst i artikkelen!

SEHER.NO: Samtidig med at hun inntar parketten i «Skal vi danse» hver lørdag på TV 2 denne høsten, er den tidligere OL-vinneren og klesmerke-gründeren Kari Traa (37) for tiden å se på store reklameplakater rundt om i landet.

I den nye reklamekampanjen for klesmerket «Kari Traas» ullundertøy, figurerer Kari selv på bildet, som er tydelig inspirert av hennes deltagelse i «Skal vi danse».
 
Ikledd ullundertøy, står Kari i dansepositur på en låve omringet av sauer. I hånden holder den merriterte idrettsjenta i kloven til en sau, mens et dommerpanel bestående av fire sauer holder opp poengskilt med rene 10'ere.

- At det ble et sånt bilde er fordi jeg holder på å danse og ville sette det inn i en «Kari Traa-verden» med dans på låven med sauer. Jeg synes det er fint og veldig fengende. Når du ser på det, tenker man: «Å faen, der står dommerne bak og holder opp 10'ere». 10 for god ull, sier en lattermild Kari til Seher.no.

Men ifølge Voss-jenta er det ikke meningen å karakterisere «Skal vi danse»-dommerne eller dansepartner Egor Filipenko som sauer.

- Det er ikke ment som Egor, dommerne eller publikum er noen sauer. Jeg burde jo vært sau selv, men da hadde jeg ikke fått linken til meg og mitt merke, sier Traa til Seher.no.

Ifølge Kari er det ingen av dommerne som har reagert negativt på saue-assosiasjonen, og hun forteller at hun bare har fått positive tilbakemeldinger på bildet.

Og Kari strålende fornøyd med hvordan hun selv ser ut på reklameplakaten.

- Det er ikke retursjert, altså. Jeg så veldig bra ut den dagen. Det er kult, sier hun fornøyd til Seher.no.

Reklamebildene av Traa ble tatt for rundt en måned siden.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Jeg har ingen baktanker med dette

Se Kari Traa snakke om det spesielle bildet her:[obj:media:10300]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer