Cameron Douglas:

- Jeg måtte velge mellom å bli rusfri eller å dø

Kjendissønnen åpner seg om tiden i fengsel.

LYSERE FREMTID: Michael Douglas' eldste sønn, Cameron, slapp nylig ut av fengsel. Nå er han klar for et sunnere liv. Foto: NTB scanpix
LYSERE FREMTID: Michael Douglas' eldste sønn, Cameron, slapp nylig ut av fengsel. Nå er han klar for et sunnere liv. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Hollywood-stjernen Michael Douglas (73) har i årevis hatt et anstrengt forhold til eldstesønnen Cameron (39).

I 2010 fikk 39-åringen nemlig en fengselsstraff på fem år, for salg av narkotika. Straffen ble forlenget underveis under soningen, fordi han ruset seg bak murene.

Sensommeren 2016 slapp han ut etter syv år, og den prisbelønte skuespilleren har vist at han har vært villig til å gjøre alt for å fikse forholdet med sønnen sin.

Nå snakker Cameron Douglas ut for første gang etter at han ble løslatt, der han blant annet åpner seg opp om støtten fra sin verdensberømte familie.

Det gjør han i et intervju med Daily Mail.

- Familien min ga meg aldri opp, ikke i ett sekund, sier han, og skryter spesielt av stemoren, skuespiller Catherine Zeta-Jones (48).

- Hun gir aldri opp noe, og heller ikke meg. Familiens kjærlighet er det som fikk meg gjennom de mørkeste dagene, sier han til nettavisen.

Saken fortsetter under bildet.

TAKKER FOR STØTTEN: Cameron Douglas skryter spesielt av stemoren, Catherine Zeta-Jones, for all støtten hun har vist ham. Foto: NTB scanpix
TAKKER FOR STØTTEN: Cameron Douglas skryter spesielt av stemoren, Catherine Zeta-Jones, for all støtten hun har vist ham. Foto: NTB scanpix Vis mer

Klar for å forandre seg

Cameron, som hevder at han i dag er helt rusfri, ble nylig far til datteren Lua Izzy, som han fikk med kjæresten Viviane Thibes.

De to holdt sammen gjennom Camerons tid i fengsel, og skal ha dyrket romansen gjennom å skrive brev til hverandre.

Han forklarer til Daily Mail at han i dag har innsett at han ikke kan skylde på noen andre enn seg selv for den mørke fortiden.

- Jeg kastet bort for mye tid i livet mitt til avhengighet. Hver dag i fengsel tenkte jeg: «Hva kan jeg gjøre i dag for å forberede meg til den dagen jeg endelig slipper ut?»

- Jeg visste at dette var min siste sjanse. Jeg måtte velge mellom å bli rusfri eller å dø, sier han.

Saken fortsetter nedenfor.

Daddy and his little Angel putting in the work ⚒👼🛠 📸@vivianthibes #Hometeam

A post shared by Cameron Douglas (@cameronmorrelldouglas) on

Hjelper til

Michael Douglas har tidligere fortalt at han var en «dårlig far» for Cameron, og tilbrakte all sin tid med å spille inn filmer.

- Cameron har vært narkoman hele livet. Fengsel kan være positivt for ham, ellers hadde han tatt en overdose eller blitt drept. Nå har han sjansen til å starte et nytt liv, har Douglas sagt ifølge Daily Mail.

Han fikk sønnen med eks-kona Diandra Luker. Sammen med kona Catherine Zeta-Jones, gjør Michael nå alt han kan for at Cameron holder seg på matta.

- Han har gjort det til sin store oppgave i livet å gi sønnen hundre prosent støtte, sier en kilde til National Enquirer.

Michael og Catherine har sønnen Dylan (17) og datteren Carys (14) sammen.

Saken fortsetter nedenfor.

Michael ha ordnet sønnen en leilighet i New York etter at han slapp ut av fengsel. Han skal også ha skaffet ham en jobb i et produksjonsselskap.​

- Michael har bedt alle sine kontakter i bransjen passe på at Cameron har det bra og han ringer ham flere ganger hver eneste dag. Han gjør hva som helst for å hjelpe ham, fortsetter kilden.

Filmstjernen har aldri lagt skjul på at sønnens fengselsopphold har preget ham.

Da «Farlig begjær»-stjernen mottok prisen for beste mannlige skuespiller i 2013, fortalte han at han den gang ikke hadde møtt sønnen sin på ett år.

- Sønnen min har nå sittet isolert i nesten to år, og nå nylig fikk jeg høre at jeg ikke kan få treffe ham før om to nye år. Det har gått over ett år nå og jeg begynner å tvile på systemet. Først og fremst er jeg skuffet over sønnen min, men jeg har nå kommet til et punkt der jeg er skuffet over systemet, raste Michael i talen, ifølge Hollywood Reporter.

LES OGSÅ: Åpner opp om tapet av sine to nærmeste

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer