FIKK EN NY SJANSE: Til tross for alt de har vært gjennom sammen virker Chris Brown og Rihanna lykkeligere enn på lenge. Foto: All Over Press
FIKK EN NY SJANSE: Til tross for alt de har vært gjennom sammen virker Chris Brown og Rihanna lykkeligere enn på lenge. Foto: All Over PressVis mer

- Jeg måtte være brutal

Chris Brown avslører hvordan han dumpet kjæresten Karrueche til fordel for Rihanna.

SEOGHØR.NO: Det kom som et sjokk på de fleste da det i oktober ble kjent at Rihanna (25) hadde valgt og ta tilbake eks-kjæresten Chris Brown (23) som banket henne gul og blå i 2009.

I etterkant har Brown flere ganger fortalt hvor lei seg han er for voldsepisoden, og at han har måtte jobbe svært hardt for å vinne «Diamonds»-stjernens tillit igjen.

Da rapperen selv innså at han fremdeles elsket Rihanna, var han kjæreste med modellen Karrueche Tran (23), og et ekte trekantdrama utfoldet seg.

Tirsdag åpnet Chris seg i et radiointervju på «The Breakfast Club» om hvor vanskelig det hadde vært å forklare Tran at han fremdeles hadde følelser for superstjernen.

- Da jeg var ung, i tidligere forhold, fortalte jeg ofte mange løgner for å prøve å skåne folk fra å bli såret underveis. Denne gangen ville jeg være mer mann, sa han, ifølge Daily Mail.

Chris fortalte videre at han derfor bestemte seg for å lage en video som uttrykte følelsene sine ovenfor dem begge fordi han synes det virket som en voksen ting å gjøre. Dette såret Karrueche veldig.

- Ingen kan hate meg for å være ærlig. Jeg måtte være brutal og jeg fortalte dem begge at videoen ville komme. Jeg prøver ikke å være en player.

- Det er aldri en lett situasjon og skulle fortelle et menneske at du fremdeles elsker annen person. Det ganske vanskelig. Men mitt og Karrueches vennskap er fremdeles bra. Vi er gode venner ennå, forklarte han i intervjuet.LES OGSÅ: - Jeg har vært mye lykkeligere etter bruddet