ÅRETS TV-NAVN?: Bergenseren Stian Blipp har tatt Norge med storm og er nå kandidat til «Årets TV-navn» under Se og Hørs kjendisgalla. Foto: FameFlynet Norway
ÅRETS TV-NAVN?: Bergenseren Stian Blipp har tatt Norge med storm og er nå kandidat til «Årets TV-navn» under Se og Hørs kjendisgalla. Foto: FameFlynet NorwayVis mer

- Jeg måtte strippe for alle de kvinnelige ansatte

Stian Blipp sier at det ble god stemning da han etter kun en måned i ny jobb kastet klærne og smurte seg inn med babyolje.

SEOGHØR.NO: I august ble det kjent at den populære programlederen Stian Blipp (23) er ett av to nye fjes i høstens sesong av «Torsdag kveld fra Nydalen».

Til tross for sin unge alder har Blipp tidligere også ledet «Norske talenter» og «Idol», og det var radiojobben i NRK P3 som åpnet dørene for ham i TV-bransjen.

Gjengen i «Torsdag kveld fra Nydalen» har sjelden vært redd for å kle av seg i programmet, og det unge talentet sa sist måned at det nok ville bli nakenhet denne sesongen også.

Det er i så fall ikke første gang Blipp har vært naken på jobb. Til Dagbladet forteller han om en episode i P3 som gjorde ham sikkelig flau.

- Vi hadde en spalte som het «Ønsk deg en sak», der lytterne skulle bestemme en ting jeg skulle gjøre. Derfor måtte jeg strippe for alle de kvinnelige ansatte på NRK Tyholt i Trondheim. Jeg måtte gå inn i kantina med ropert og si: Det blir strippeshow med meg inne i Studio 3 om en time. Noe som er veldig cocky å si.

- Jeg plasserte ei av damene ned i en stol, smurte meg selv inn med babyolje og begynte å strippe. Da hadde jeg jobbet der en måned. Men det var veldig god stemning, sier han til avisa.
 

 
LES OGSÅ: Vasser i sex-tilbud