- Jeg måtte spytte før vi kysset

Zac Efron fikk problemer under kyssescenen med 29 år eldre Michelle Pfeiffer.

FLAUT: Det intime øyeblikket mellom Zac Efron og Michelle Pfeiffer ble ikke så romantisk som "High School Musical"-skuespilleren hadde håpet på. Foto: All Over Press
FLAUT: Det intime øyeblikket mellom Zac Efron og Michelle Pfeiffer ble ikke så romantisk som "High School Musical"-skuespilleren hadde håpet på. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sjarmøren Zac Efron (24) ble fra seg av glede da "Batman"-stjernen Michelle Pfeiffer (53) ringte ham personlig for å spørre om han ville spille mot henne i årets store julefilm "New Year's Eve".

- Hjertet mitt eksploderte. Jeg elsker henne, forteller "High School Musical"-skuespilleren ifølge Contactmusic.com.

I den romantiske komedien spilte Zac inn en kyssescene med den 29 år eldre Pfeiffer, men det intime øyeblikket ble langt fra slik kjekkasen drømte om.

- Slike ting er best å gjøre spontant. Man må ha det gøy, og være tilstede. Jeg tenkte nøye over hvordan jeg ville at det skulle skje, og i hodet mitt var alt perfekt og veldig romantisk, sier han.

Dessverre gikk det ikke helt slik 24-åringen hadde sett for seg.

- Da vi var klare til å filme scenen landet en stor konfettibit i munnen min rett før jeg skulle kysse henne. Jeg hadde ikke lyst til å fullføre kysset med konfettibiten, så jeg spyttet før jeg kysset. Klippet er faktisk tatt med i filmen, avslører han til nettstedet.

Hollywood-stjernen Pfeiffer er en veteran i bransjen, og innrømmer at hun har fått bedre kyss av andre skuespillere tidligere.

- Det var ikke særlig sexy, men det var søtt.

"New Year's Eve" har Norgespremiere fredag kveld.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - De begynte å kline med hverandre

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer