- Jeg måtte slanke vekk 18 kg

TV-stjernen fikk sjokk da hun begynte å skrive ned alt hun spiste.

<strong>SLANKET VEKK 18 KILO:</strong> Den amerikanske TV-stjernen Maria Menounos sier til bladet Shape-Up at hun gikk opp hele 18 kg i vekt i sitt første år på college. Foto: All Over
SLANKET VEKK 18 KILO: Den amerikanske TV-stjernen Maria Menounos sier til bladet Shape-Up at hun gikk opp hele 18 kg i vekt i sitt første år på college. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Den amerikanske TV-stjernen og tidligere Eurovision Song Contest-programlederen Maria Menounos  (34) har i flere år vært et sex-symbol i USA.

Men i et intervju med bladet Shape-Up sier Maria - som ledet ESC-finalen i Athen i 2006 - at hun som tenåring hadde store problemer med vekten.

Da hun begynte på college som 18-åring, ble hun så hekta på den lette tillgangen på hamburgere og annen hurtigmat, at hun gikk kraftig opp i vekt.

- Jeg kunne ikke motstå «spis så mye du vil»-tilbudet og gikk opp 18 kilo.  Det førte til at jeg alltid var trøtt og syk, sier hun til Shape-Up ifølge nettsiden Radaronline.

Da hun begynte å skrive ned alt hun spiste i løpet av en uke, fant Menounos motivasjon til å gå ned i vekt.

- Jeg visste at hvis jeg skulle klare å jobbe med TV og nyheter, så måtte jeg gjøre noe. Etter ett år hadde jeg fått tilbake kroppen min, sier hun.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg ble misbrukt av legene mine

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer