Alejandro Fuentes og Christina Kobbeltvedt Fuentes:

- Jeg måtte skifte retning hvis jeg ville leve med henne

Alejandro Fuentes takker kona for at hun fikk livet hans på rett kjøl.

SJELEVENNER: Alejandro Fuentes legger ikke skjul på at han er glad for at han traff kona Christina. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
SJELEVENNER: Alejandro Fuentes legger ikke skjul på at han er glad for at han traff kona Christina. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer
Publisert

(Se og Hør): Lørdag er den tidligere «Idol»-deltakeren Alejandro Fuentes tilbake i rampelyset for fullt når han entrer scenen under Melodi Grand Prix-finalen.

De siste årene har det vært stille rundt 30-åringen, som kapret mange hjerter under sin deltakelse i «Idol», men til Se og Hør har han tidligere uttalt at han har hatt nok å henge fingrene i.

Han har blant annet blitt pappa til lille Max, og innrømmet at han også brukte tid på å finne ut hva han egentlig ville.

- Hun er min sjelevenn

Det var i 2016 at Fuentes og kona Christina Kobbeltvedt Fuentes ønsket sitt første barn sammen velkommen, en liten gutt.

I et nytt intervju med VG innrømmer Alejandro at han er evig takknemlig for at han møtte sin vakre kone.

30-åringen forteller nemlig åpenhjertig om den vanskelige tiden han gikk gjennom, før han og Christina ble et par.

MGP-KLAR: Alejandro Fuentes (30) er tilbake i rampelyset, denne gangen med MGP. Men selv sier han at han var nødt til å bruke de siste årene på å finne seg selv. Foto: Ørjan Ryland/NTB Scanpix / Reporter: Henriette Eilertsen / Klipp: Frida Andersen Vis mer

- Christina var helt tydelig på at jeg måtte skifte retning hvis jeg ville leve med henne. For meg var det et enkelt valg. Jeg tror det kunne ha gått feil vei med meg om jeg ikke hadde truffet henne, sier han til avisen.

Videre forteller Alejandro ærlig om at han i en periode i livet følte seg både ensom og deppa, og at han ikke hadde noen klar formening om hvilken retning han ville gå.

Han takker kona for at hun hjalp han inn på riktig vei.

- Vi kommer til verden med sjelevenner. Christina er en av mine, mener han.

- Hun holder meg på jorda

Alejandro er tydelig stolt over sønnen Max, og da Se og Hør traff på den sjarmerende artisten i januar, innrømmet han at overgangen fra artist til far har vært brutal.

- Livet som superstjerne og over til superpappa var en ganske brutal overgang, men jeg har min kone som støtter meg veldig og sier: «Det er din tur til å skifte bleie nå», fortalte han, og påpekte at det ikke nytter å bruke «stjernekortet» overfor kona når det kommer til bleieskift.

TILBAKE: Det har vært litt stille fra Alejandro Fuentes de par siste årene, men nå prøver han lykken i MGP. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix
TILBAKE: Det har vært litt stille fra Alejandro Fuentes de par siste årene, men nå prøver han lykken i MGP. Foto: Cornelius Poppe / NTB scanpix Vis mer

- «Det driter jeg i nå» svarer hun på det, forklarte sørlendingen lattermildt.

- Hadde det ikke vært for henne, så hadde det vært veldig vanskelig, la han til.

​​Det er altså ikke rom for divanykker i ekteparets hjem. For til tross for at Alejandro ofte er gira over ting som har skjedd på jobbfronten, blir han raskt satt på plass av kona i en hektisk hverdag.

- MÅ JEG TOPPE DET?: Alexander Rybak var definitivt det aller største navnet som ble presentert da NRK avslørte årets MGP-finalister. Foto: NTB Scanpix / Video: Ørjan Ryland / Reporter: Henriette Eilertsen / Klipp: Frida Andersen Vis mer

- Hun hjelper meg ned på jorda, og det trengs veldig når man jobber med det jeg jobber med. Det er andre ting som er like viktige som karrieren.

Ekteparet Fuentes giftet seg i Kristiansand domkirke sommeren 2014, etter å ha vært et par i hele syv år.​​​

LES OGSÅ: Avslører at hun er åpen for å date jenter

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer