- Jeg måtte sjekke ham opp

Naomi Watts var vilt tiltrukket av Liev Schreiber, men han ikke tok hintet.

FLOTT PAR: Naomi Watts og Liev Schreiber har vært sammen helt siden hun sjekket ham opp i 2005. Men de har fremdeles ikke fått ringer på fingrene. Foto: REX/Broadimage/All Over Press
FLOTT PAR: Naomi Watts og Liev Schreiber har vært sammen helt siden hun sjekket ham opp i 2005. Men de har fremdeles ikke fått ringer på fingrene. Foto: REX/Broadimage/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Hollywood-stjernene Naomi Watts (45) og Liev Schreiber (46) har vært sammen i åtte år og er et av filmbyens hotteste par.

Men i et intervju med Allure magazine avslører «Diana»-stjernen at det er hennes fortjeneste at de i det hele tatt ble kjærester.

Under en gallamiddag i 2005 hvor de begge var gjester prøvde nemlig Watts desperat å vekke Schreibers oppmerksomhet, men det var vanskeligere enn ventet.

- Jeg var mye tøffere enn jeg normalt ville ha vært. Til vanlig synes jeg menn skal ta første skritt, men så gjorde han ikke det. Plutselig reiste han seg og sa at han måtte dra. Da tenkte jeg «shit, nå ser jeg ham kanskje ikke igjen før om noen år», forteller hun til bladet, ifølge UsWeekly.com.

Og Naomi nektet å la drømmemannen slippe unna så lett.

- Jeg var helt vilt tiltrukket av ham og arbeidet hans, så jeg slang ut noe teit da han skulle til å gå. Jeg sa: «Vil du ha tallene mine?» For jeg fikk meg ikke til å spørre om han ville ha telefonnummeret mitt.

- Det fikk ham til å le. Fem minutter senere sendte han meg en tekstmelding og spurte om jeg ville være med å ta en drink med ham samme kveld. Jeg svarte: «Nei, vi kan møtes til frokost i morgen», sier hun, ifølge nettstedet.

Resten er historie. Paret har vært kjærester siden den gang og har fått sønnene Alexander (6) og Samuel (4) sammen, men de har fremdeles til gode å gifte seg.

LES OGSÅ: Britney drømmer om bryllup og flere barn

 

 

 

 

 

 

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer