ALLE GODE TING ER TRE: Playboy-kongen Hugh Hefner nøyde seg ikke med en kvinne. Han var sammen med Holly Madison, Bridget Marquardt og Kendra Wilkinson på samme tid. Og alle hadde sex med ham. Bildet er fra 2007. Foto: All Over Press
ALLE GODE TING ER TRE: Playboy-kongen Hugh Hefner nøyde seg ikke med en kvinne. Han var sammen med Holly Madison, Bridget Marquardt og Kendra Wilkinson på samme tid. Og alle hadde sex med ham. Bildet er fra 2007. Foto: All Over Press Vis mer

- Jeg måtte ruse meg før vi hadde sex

Kendra Wilkinson så med skrekk og gru frem til kveldene hun delte seng med Hugh Hefner.

Publisert

SEOGHØR.NO: Tidligere denne uken avslørte Kendra Wilkinson (29) noe mange har lurt på lenge; Hadde hun sex med den 60 år eldre Playboy-kongen, Hugh Hefner (88), da hun bodde hos ham? Svaret var ja.

18 år gammel flyttet Wilkinson inn på Playboy Mansion, som en av Hefners tre kjærester, uten å ha noen som helst anelse om at sex var en del av planen.

- Han spurte meg om jeg ville bli en av kjærestene hans, og jeg var sånn: «Jeg aner ikke hva det betyr, men ja, jeg er med!». Jeg bodde i en bitteliten og forferdelig leilighet, og hadde bedt om at noen skulle få meg vekk derfra, fortalte hun.

Kendra deltar for tiden i reality-serien «I'm A Celebrity... Get Me Out Of Here», og til de andre deltagerne i programmet åpner hun seg ytterligere om sexlivet med Hefner.

- Jeg måtte være veldig full eller røyke mye marijuhana for å overleve disse kveldene. Jeg brydde meg ikke så mye om hva som skjedde før neste dag.

- Det var som en jobb. Jeg sjekket inn og sjekket ut, og forsvant omtrent på klokkeslettet så fort vi var ferdig. Det var ikke sånn at jeg likte å ha sex med ham, sier hun, ifølge Daily Mail.

Saken fortsetter under bildet.

TRØBBEL: Hank og Kendra har det siste året slitt med ekteskapsproblemer, men virker å finne tilbake til hverandre.  Foto: RD-Kabik/Starlitepics/DLM Press
TRØBBEL: Hank og Kendra har det siste året slitt med ekteskapsproblemer, men virker å finne tilbake til hverandre. Foto: RD-Kabik/Starlitepics/DLM Press Vis mer

Ektemannen var utro med en transseksuell

I fem år levde Kendra, sammen med Bridget Marquardt (41) og Holly Madison (34), på Playboy Mansion som Hefners kjæreste. Oppholdet er godt dokumentert i reality-serien «The Girls Nex Door».

Hun flyttet ut i 2008 da hun møtte Hank Baskett (32), den tidligere NFL-spilleren hun i dag er gift og har barna Hank Jr. (5) og Alijah (6 mnd) med.

Men heller ikke dette forholdet har vært en dans på roser.

Tidligere i år kom nyheten om at Hank hadde vært utro med en transseksuell. Som om ikke det var nok, skjedde det mens Kendra var åtte måneder på vei.

Det hele endte med at Kendra skylte gifteringen ned i toalettet. Den siste tiden skal hun imidlertid ha tilgitt ektemannen, og de to gir forholdet en ny sjanse.

LES OGSÅ: - Opererer brystene for syvende gang

 

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer