- Jeg måtte overtales til «Skal vi danse»

Eldar Vågan sa først nei - helt til en spesiell person møtte opp på døra...

BLE OVERTALT: Etter først å ha sagt nei, ble Eldar Vågan overtalt til å stille opp i «Skal vi danse». Her er han med dansepartner Elena Bokoreva Wiulsrud. Foto: Stella Pictures
BLE OVERTALT: Etter først å ha sagt nei, ble Eldar Vågan overtalt til å stille opp i «Skal vi danse». Her er han med dansepartner Elena Bokoreva Wiulsrud. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Gitaristen Eldar Vågan (51) - kjent fra bandet Vazelina Bilopphøggers - er en av 11 kjendiser som denne høsten klare for å konkurrere om seieren i TV 2-programmet «Skal vi danse».

Se listen over alle årets dansepar her!

Men da han første gang fikk forespørsel om å stille opp i årets utgave av det populære programmet, sa Vågan - som for tiden gjør suksess med soloalbumet «Leva livet, som Eldar i en Elvisfilm» - nei til TV 2.

Grunnen var at han allerede hadde kalenderen full av spillejobber.

- Jeg måtte overtales til «Skal vi danse», faktisk. Jeg sa først nei, for jeg ville jo ikke avlyse avtaler. Jeg lever jo av å spille, og har aldri vært så syk at jeg har måttet flytte på jobber, sier han til Seoghør.no.

Fikk besøk

Vågan endret imidlertid mening, da «Skal vi danse»-programleder Katrine Moholt personlig møtte opp på døra hans og ba ham revurdere sin avgjørelse.

- Det er vanskelig å si nei til Kathrine, så da var det bare å ringe rundt. Jeg er veldig takknemlig for alle arrangørene som har vært medhjelpelige.

Bandkameratene i Vazelina Bilopphøggers skal ha reagert med latter og smil, da han fortalte dem om danseplanene.

- De flirte godt, akkurat som jeg ville gjort, hvis jeg hadde fått høre at en av dem skulle være med. Men de heier på meg. De får jo også noen frihelger mer enn vanlig nå, sier Eldar med et smil.

Mye å lære
Han legger ikke skjul på at han har mye å lære av dansepartneren Elena Bokoreva Wiulsrud (26), men håper at musikerbakgrunnen skal hjelpe ham på parketten.

- Jeg er jo vant til å jobbe med rytmer, så kanskje kan det gi en fordel, sier han til Seoghør.no.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Plumbo-Lars Erik er årets «Skal vi danse»-overraskelse

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer