- Jeg måtte oppsøke en sjaman!

Mari Maurstad hadde så mange problemer at hun søkte alternativ hjelp...

PROBLEMER: Skuespiller Mari Maurstad opplevde så mye negativitet i en periode i fjor at hun så seg nødt til å søke hjelp hos en sjaman. Foto: SCANPIX
PROBLEMER: Skuespiller Mari Maurstad opplevde så mye negativitet i en periode i fjor at hun så seg nødt til å søke hjelp hos en sjaman. Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Skuespiller Mari Maurstad (53), som du i kveld kan se i NRK-serien «Hvem tror du at du er?», hadde en såpass tøff periode i fjor at hun valgte å oppsøke alternativ hjelp.

Det var i forbindelse med innspillingen av den nye NRK-serien, der kjente personer graver i fortiden sin ved hjelp av slektsforskning, at Maurstad møtte sin redningsmann. Nemlig sjamanen Eirik Myrhaug!

- Jeg hadde minus 7000 på konto, fikk parkeringsbot, brakk en tann, barna mine fikk dårlige karakterer på skolen og Aage ble syk. Alt var feil! Jeg kontaktet en sjaman slik at han kunne bryte sirkelen, avslører hun overfor VG.

Ifølge Maurstad er det dumt å fornekte at det finnes både positive og negative energier i verden, og at de spiller inn på livet ens. Hun mener man får et fattigere liv hvis man helt unngår å ha kontakt med disse energiene. Energier eller ikke, sjamanen gjorde i hvert fall NOE:

- Det var som om han sa knips, så snudde alt. Jeg fikk hyggelige meldinger og honorarer dukket opp fra intet, forteller hun.

Sjaman Myrhaug ble kjent da han deltok i «Jakten på den sjette sans» på TVNorge og kom helt til finalen. Kanskje Maurstads historie opgså vil hjelpe ekstra på virksomheten...

Mari Maurstad er gift med cellisten Aage Kvalbein (63). Sammen har de barna Scott (22), Aslak (18) og Stinius (16).


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Jeg vokste opp i en familie med mye sorg 

Vil du logge inn før du fortsetter?

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer