Kit Harington:

- Jeg måtte lukke øynene da hun kysset kompisen min

Skuespilleren hater å se kona kysse andre på film.

LYKKELIGE: Kit Harington og Rose Leslie kan snart feire ett år som mann og kone. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIGE: Kit Harington og Rose Leslie kan snart feire ett år som mann og kone. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Den britiske skuespilleren Kit Harington (32) har blitt verdensberømt for sin rolle som den tøffe krigeren Jon Snow i TV-serien «Game of Thrones».

Kjekkasen kan ikke bare takke den populære serien for karrieren sin, men også for at han ble introdusert til kona Rose Leslie (32) på settet.

Paret har vært i av-og-på forhold siden de spilte mot hverandre på TV-skjermen i 2012, men i fjor ble det med ett mer alvorlig da Kit gikk ned på kne og fridde til Rose.

Ni måneder senere ga turtelduene hverandre sine ja i en romantisk vielse på et slott i Skottland.

For fem år siden hadde Leslie hovedrollen sammen med den britiske skuespilleren Harry Treadway (34) i science fiction-filmen «Honeymoon». Her spiller duoen et nygift par som feirer kjærligheten med å dra på bryllupsreise.

Nå avslører Harington at han nylig så filmen sammen med både sin kone og Treadway, som er en god venn av ekteparet, og at opplevelsen ikke var særlig hyggelig.

Saken fortsetter nedenfor.

- Hun kliner med kompisen min Harry Treadway gjennom halve filmen, så etter fem minutter måtte jeg lukke øynene fordi jeg ikke orket å se mer, fortalte han nylig til Daily Mirror, ifølge Contact Music, og fortsatte:

HETE SCENER: I filmen Honeymoon spiller Rose Leslie kona til Harry Treadway. Foto: NTB Scanpix
HETE SCENER: I filmen Honeymoon spiller Rose Leslie kona til Harry Treadway. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- De spilte et kjærestepar som var på bryllupsreise og det var ikke hyggelig. Mens jeg så på begynte jeg å tro at hun virkelig elsket denne mannen, for hun er en fantastisk skuespiller. Jeg satt mellom Rose og Harry og så filmen, og det var helt forferdelig.

Anklaget for utroskap

I juni kan Harington og Leslie feire sin første bryllupsdag sammen, men 32-åringen synes ikke ekteskapet har forandret ham på noen måte.

- Nei, egentlig ikke. Jeg elsker stabilitet, og dette var noe vi begge ønsket. Det var en fantastisk dag, og nå kan vi fortsette livet sammen. Hun er kona mi, og jeg er mannen hennes. Nå gleder vi oss til å tilbringe livet sammen. Det føles fantastisk, har han tidligere uttalt, skriver Contact Music.

Kun fem måneder etter vielsen opplevde derimot det lykkelige ekteparet en nedtur.

Saken fortsetter nedenfor.

TV-AKTUELL: Åttende og siste sesong av Game Of Thrones gikk av stabelen denne måneden. Her er Rose og Kit sammen på den røde løperen under New York-premieren 3. april. Foto: NTB Scanpix
TV-AKTUELL: Åttende og siste sesong av Game Of Thrones gikk av stabelen denne måneden. Her er Rose og Kit sammen på den røde løperen under New York-premieren 3. april. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Da gikk nemlig den russiske modellen og skuespilleren Olga Vlaslova ut i media med sjokkpåstanden om at hun hadde hatt en affære med Harington.

Ifølge USA Today hevdet Vlaslova at de to møttes i Luxembourg i september 2017, og at affæren skal ha pågått både før og etter at Hollywood-stjernen giftet seg med Rose.

I november tok Vlaslova påstandene ett steg videre da hun publiserte nakenbilder av det som tilsynelatende skulle forestille Harington uten en tråd, sovende i ei seng. Ifølge Independent ble det derimot satt store spørsmålstegn ved hvorvidt bildene var autentiske eller ei.

- Aldri møtt Olga

Bildene kastet likevel definitivt ytterligere vann på ryktemølla, og i kjølvannet av utroskapsanklagene kom «Game of Thrones»-stjernen med en offentlig uttalelse via sin representant.

Der benektet Harington noen form for forbindelse til den russiske modellen og skuespilleren.

- Dette er fullstendig falske påstander. Han har aldri vært i Luxembourg, ei har han heller noensinne tidligere møtt Olga Vlaslova, het det i kunngjøringen, ifølge Independent.

LES OGSÅ: Legger seg flat etter utroskapsryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer