- Jeg måtte kjempe for å holde tårene tilbake

Den utslåtte «Farmen»-deltageren Magnus Melkeraaen forlot gården med en stor klump i halsen.

TØFF DUELL: - Jeg fikk vondt ganske umiddelbart etter kampen. Det var rart og smertefullt, og jeg slet med å puste og å le, sier Magnus, som pådro seg brist i to ribben i tautrekkingstvekampen mot Olav Harald Ulstein.
TØFF DUELL: - Jeg fikk vondt ganske umiddelbart etter kampen. Det var rart og smertefullt, og jeg slet med å puste og å le, sier Magnus, som pådro seg brist i to ribben i tautrekkingstvekampen mot Olav Harald Ulstein. Vis mer

SEOGHØR.NO: Onsdag ble Magnus Melkeraaen (28) valgt til førstekjempe av storbonden Frank Tore Aniksdal (44) i «Farmen».

Søndag valgte han Olav Harald Ulstein (51) til kamp. Den kampen varte i en drøy time, og endte med brist i to ribben og exit for Magnus.

- Jeg traff et «spor» i gulvet, og kjente at det smalt til i ryggen. Det skjedde halvveis ut i kampen, så jeg måtte bruke den andre siden av kroppen i den siste halvdelen av kampen, forteller den utslåtte deltageren til Seoghør.no.

- Rart og smertefullt

Dermed måtte Magnus reise hjem etter fire uker på Li gård på Tangen i Hedmark. Selv var han ikke veldig skuffet etter nederlaget.

- Jeg har faktisk ikke kjent at jeg er skuffet i det hele tatt! Jeg hadde en veldig fin opplevelse av å være der i fire uker. Jeg er veldig fornøyd med min egen opptreden i programmet, og i tillegg traff jeg jo Alina, sier han.

Ifølge den blide nordlendingen sørget adrenalinet for at han kom seg gjennom selve tvekampen med ribbensbristen. Etterpå var det derimot verre...

LITE Å STILLE OPP MED: - jeg må innrømme at det var frustrerende. Han er både høyere og veier mer enn meg, så jeg hadde aldri noen mulighet, sier Magnus, som likevel gratulerte vinneren etter kampen.
LITE Å STILLE OPP MED: - jeg må innrømme at det var frustrerende. Han er både høyere og veier mer enn meg, så jeg hadde aldri noen mulighet, sier Magnus, som likevel gratulerte vinneren etter kampen. Vis mer

- Jeg fikk vondt ganske umiddelbart etter kampen. Det var rart og smertefullt, og jeg slet med å puste og å le. Etterpå fikk jeg besøk av en lege som konstaterte brist i to ribben - og jeg måtte proppe i meg smertestillende i en uke. Fire uker etterpå merket jeg det fortsatt, men så gikk det bedre.

Fikk klump i halsen

28-åringen har fått mye oppmerksomhet for det som ser ut å være en aldri så liten romanse med vakre Alina Vassnes (24). Søndag måtte han altså ta farvel med henne.

- Avskjeden var ganske spesiell. Jeg kjente en klump i halsen og måtte kjempe for å holde tårene tilbake. Jeg sa adjø til alle sammen, også Alina, før jeg spaserte bort fra gården.

Men:

- Etter å ha gått et stykke fikk jeg beskjed av produksjonen om at jeg kunne få møte Alina - alene - en siste gang. Den praten betydde mye for meg, det hjalp veldig.

- Kom det noen tårer da, Magnus?

- Nei, det gjorde ikke det. He he, vi holdt løpet ut! Det var selvfølgelig trist å forlate henne, men vi hadde fått en så god kontakt at jeg visste at vi kom til å møte hverandre på utsiden igjen.

- Frustrerende

Magnus har dog et ørlite stikk å komme med til Olav Harald, mannen som slo ham i tautrekkingskonkurransen.

- Han lå seg jo til seier, sier han.

- Lå seg til seier? Hva synes du om det?

- Det er absolutt innenfor spillereglene, men jeg må innrømme at det var frustrerende. Han er både høyere og veier mer enn meg, så jeg hadde aldri noen mulighet.

- Vekt er altfor avgjørende for hvem som vinner i tautrekking, møter man en som er tyngre har man ikke en sjanse. Det skjønte jeg allerede etter fem minutter, erkjenner han til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Her er mannen som tok seg inn på Farmen