- Jeg måtte jobbe med samvittigheten

Liv Grete Skjelbreid Poirée syntes det var vanskelig å reise fra familien for å bli med i «Mesternes Mester».

<strong>DRØMMEPARET:</strong> Skiskytterparet Liv Grete og Raphael Poirée giftet seg i 2000. Til Seher.no forteller hun at det var vanskelig å reise fra ektemannen og døtrene for å spille inn «Mesternes Mester». Foto: SCANPIX
DRØMMEPARET: Skiskytterparet Liv Grete og Raphael Poirée giftet seg i 2000. Til Seher.no forteller hun at det var vanskelig å reise fra ektemannen og døtrene for å spille inn «Mesternes Mester». Foto: SCANPIX Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Lørdag startet tredje sesong av «Mesternes Mester» på NRK, hvor tidligere skiskytter Liv Grete Skjelbreid Poirée (36) er en av deltagerne.

I programmet, som ble spilt inn i varmen på Kypros, konkurrerer elleve tidligere toppidrettsutøvere i forskjellige fysiske og psykiske øvelser.

Men til tross for tøffe konkurranser, var det ifølge den tidligere skiskytterstjernen en annen utfordring som var vanskeligst for henne.

- Varmen var største utfordringen for meg, sier hun til Seher.no.

I tillegg syntes hun det var tøft å reise fra ektemannen Raphael og parets tre døtre, Emma, Anna og Lena.

- Jeg savner alltid familien uansett hvor lenge jeg er borte, men de hadde det veldig bra og da går det greit.

I romjulen i fjor opplevde Liv Gretes ektemann, den tidligere skiskytterstjernen Raphal Poirée marerittet da han veltet med en firhjuling hjemme i Eikelnadsosen i Hordaland, og fikk det 300 kilo tunge kjøretøyet over seg og var nær ved å bli lam.

I tiden etter ulykken stilte Liv Grete mye opp for ektemannen, og til Seher.no forteller hun at det både var deilig å gjøre noe for seg selv, men at det også var vanskelig å reise til Kypros og «Mesternes Mester».

- Jeg prøver å være mest mulig hjemme når jeg ikke reiser for å gjøre en jobb, så det var litt uvant å dra på en slik tur. Jeg måtte jobbe en del med samvittigheten, innrømmer hun.

36-åringen hevder imidlertid at Raphaels ulykke ikke har skremt henne fra å være med på ekstreme utfordringer.

- Nei, jeg vil ikke si jeg har blitt reddere, med det er andre ting i livet som har blitt viktigere for meg.

Blant deltagerne i årets «Mesternes Mester» er tidligere motocrosskjører Ailo Gaup (31), tidligere seiler Siren Sundby (28) og eks-alpinist Finn Christian Jagge (44), og Poirée syntes det var gøy å konkurrere mot en gjeng hvor alle er vant til å være best.

- Det var moro. For noen var konkurranseinstinktet der fra dag én, mens andre brukte litt mer tid på å få det frem. Jeg var én av dem, forteller Poirée som sier de alle kom godt overens.

- Når vi bor så tett, er det lett å bli kjent. Det tok ikke lang tid, men man føler seg jo litt frem i starten. Noe kjenner man fra dag én og andre trenger man litt lenger tid å bli godt kjent med. Jeg trengte noen dager for å føle meg hjemme.

«Mesternes Mester» sendes på NRK1 lørdager kl. 19.55. Se Seher.nos TV-guide her. 

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Nå er det slutt for godt  Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer