- Jeg måtte ha et perfekt smil

"Twilight"-stjerne Robert Pattinson tvunget til å fikse på tennene for filmrollen.

NÅ OG FØR: Robert måtte fikse på tennene for å få rollen som Edward i "Twilight".
NÅ OG FØR: Robert måtte fikse på tennene for å få rollen som Edward i "Twilight". Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Britiske Robert Pattinson (22) fikk sitt gjennombrudd i Hollywood med rollen som Cedric Diggory i "Harry Potter og Ildbegeret".

Men det er først som vampyrhelten Edward Cullen i storfilmen "Twilight", basert på suksessbøkene til Stephenie Meyer, at verden for alvor har fått opp øyenene for den 22 år gamle skuespilleren og modellen.

Se trailer til "Twilight" lenger ned!

"Twilight"-serien, som består av totalt 4 bøker, har blitt en kjempehit i USA og spås å bli det neste "Harry Potter"-lignende fenomenet. Derfor var produsentene bak filmutgaven av den første boken også svært opptatt av at skuespillerne, som skulle ha hovedrollene i filmen, måtte være så "perfekte" og like bokkarakterene som overhodet mulig.

I et ferskt intervju innrømmer Pattinson at de til og med krevde at han måtte "fikse på tennene" før han fikk rollen som vampyren Edward, skriver Aceshowbiz.com.

Dermed måtte skuespilleren gå til behandling hos en reguleringstannlege før innspillingen.

- De ville at jeg skulle ha et perfekt smil. Jeg har aldri trodd at det var noe galt med tennene mine, men produsentene ville likevel at jeg skulle regulere, forteller han.

Men det ser ut til at reguleringen var verdt det, for filmkjekkasen skal allerede ha blitt tilbudt å gjenoppta rollen som Edward i oppfølgerfilmen "New Moon".

Både han og skuespillerkollega Kristen Stewart, som spiller hovedrollen som Bella Swan, ungjenta som forelsker seg i vampyrkjekkasen, skal ha blitt tilbudt over 80 millioner kroner hver for å spille i oppfølgeren. Dette tilsvarer da 6 ganger så mye som de fikk for "Twilight".

Se flere bilder av Pattinson og "Twilight" på Topp.no!

"Twilight" har Norgespremiere 9. januar 2009.

Har du et kjendistips? Tips oss her!
LES OGSÅ: - Sett den 72 ganger!

Se trailer til "Twilight" nedenfor:

 

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer