DEPRESJON: Eileen Eriksen har ikke alltid hatt det like fint som hun har den dag i dag.  Foto: Ida Nikolaisen
DEPRESJON: Eileen Eriksen har ikke alltid hatt det like fint som hun har den dag i dag. Foto: Ida NikolaisenVis mer

- Jeg måtte grave etter grunner til å leve

«Paradise Hotel»-Eileen avslører at hun har slitt med sterk depresjon.

SEOGHØR.NO: «Paradise Hotel»- deltakeren Eileen Eriksen (23) er blitt kjent som en sprudlende og blid jente inne på TV3s realityhotell i Mexico.

Men til Seoghør.no forteller hun at det ikke alltid har vært slik. For tre år siden slet 23-åringen nemlig med sterk depresjon.

På sin blogg har hun også åpnet seg om den tunge perioden.

- Jeg har opplevd å gå inn i en veldig dyp depresjon, da jeg var yngre. Det var veldig utfordrende, men jeg tok tak i det selv og gikk til behandling, sier hun.

- Jeg måtte grave etter positive ting. Jeg har jo verdens beste venner og en flott familie og når man ikke ser det selv, så er det ikke bra altså. I dag sliter jeg heldigvis ikke med dette, sier realitydeltakeren.

DRAMATIKK: Elileen har vært med på mange dramatiske øyeblikk. Her trodde Mayoo at han var blitt reddet av sin realitykollega Eileen, men måtte til slutt forlate Paradise Hotel istedenfor Øystein Myren Storaa. Foto: TV3
DRAMATIKK: Elileen har vært med på mange dramatiske øyeblikk. Her trodde Mayoo at han var blitt reddet av sin realitykollega Eileen, men måtte til slutt forlate Paradise Hotel istedenfor Øystein Myren Storaa. Foto: TV3 Vis mer

Etter å ha vært svært mye lei seg i lang tid, måtte Eriksen få profesjonell hjelp.

- Jeg trodde jo bare at jeg var veldig mye lei meg. Følte at det var noe galt med meg fordi jeg var så lei meg hele tiden. Jeg gråt hele tiden hver dag. Alle lyder og alt ble så forsterket og jeg følte meg ikke bra.

- Så jeg snakket med legen min og fikk hjelp, avslører hun.

- Forholdet gjorde meg deprimert

- Jeg måtte grave etter grunner til å leve

Da Seoghør.no møtte Eileen under innspillingen i Mexico, forklarte hun at det var hennes daværende kjærlighetsliv som førte til depresjonen.

- Jeg var i et kjæresteforhold og det var veldig mye som skjedde rundt meg som sikkert hadde stor påvirkning på meg.

- Det var et forhold med mye krangling og usikkerhet. Vi stolte ikke helt på hverandre og det gjorde meg deprimert.

Nå hevder realitydeltakeren hun har kommet seg gjennom problemene og har det fint med seg selv.

- Jeg har lært mye i etterkant, blant annet om hvordan man kan komme seg ut av sånne ting. Det trenger faktisk ikke gå så langt.

La inn silikon én måned før konkurransen

FØR OG ETTER: Eileen valgte å legge inn silikon i brystene.
FØR OG ETTER: Eileen valgte å legge inn silikon i brystene. Vis mer

For Sarpsborg-jenta ble opptakten til «Paradise Hotel»-innspillingen en opplevelse utenom det vanlige. Hun skaffet seg nemlig større bryster rett før hun sjekket inn på hotellet.

Eileen, som til daglig jobber som sykepleier og kosmetikkselger, avslører at hun valgte å legge inn 300 gram silikon i brystene.

- Jeg tok silikon i brystene for én måned før konkurransen. Det gikk veldig fint, men hadde jeg visst hvor vondt det var, så hadde jeg aldri gjort det, sier Eileen til Seoghør.no.

- Det er klart når man ikke har noe utgangspunkt, og legger det under muskelen så vil det gjøre vondt. Men jeg hadde ikke forventet den type smerte i det hele tatt.

«Paradise Hotel» sendes på TV3 mandag til torsdag 22.30.

LES OGSÅ: Her bryter Tora ut i latter av Paradise-spøk

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.