- Jeg måtte gråte

Innspillingen av «The Hunger Games: Mockingjay»-filmene var ikke enkel for Jennifer Lawrence.

TRIST: Hollywood-stjernen Jennifer Lawrence innrømmer overfor Dagbladet at hun måtte ta til tårene på filmsettet da innspillingen av de to siste «Hunger Games»-filmene nærmet seg slutten. Her er filmskjønnheten avbildet på «The Hunger Games: Mockingjay - Part 1»-premieren i L.A. for et par uker siden. Foto: Stella Pictures
TRIST: Hollywood-stjernen Jennifer Lawrence innrømmer overfor Dagbladet at hun måtte ta til tårene på filmsettet da innspillingen av de to siste «Hunger Games»-filmene nærmet seg slutten. Her er filmskjønnheten avbildet på «The Hunger Games: Mockingjay - Part 1»-premieren i L.A. for et par uker siden. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I disse dager går «The Hunger Games: Mockingjay - Part 1» for fulle kinosaler på norske kinoer.

Men for «Hunger Games»-filmenes hovedrolleinnehaver, Jennifer Lawrence (24), var det ikke enkelt å se slutten på filmeventyret som begynte i 2012. Det innrømmer hun overfor Dagbladet.

- Jeg gråt da filmene nærmet seg slutten. Jeg gråt på settet, avslører Jennifer Lawrence overfor Dagbladet Pluss i dag.

Både del én og del to av filmseriens avslutningskapittel er nemlig ferdiginnspilt, selv om «The Hunger Games: Mockingjay - Part 2» har premiere først høsten 2015.

Saken fortsetter under bildet.

Oscar-vinneren sier til Dagbladet at hun ikke er bekymret over å bli forbundet med den sterke og modige rollefiguren Katniss Everdeen i mange år fremover.

- Nå er jeg så stolt av henne at det ikke gjør meg noe om folk husker meg som denne utrolige jenta. Jeg håper faktisk at de tar feil av henne og meg, sier Lawrence til Dagbladet med glimt i øyet.

Hetere enn noensinne

24-åringen trenger nok uansett ikke å frykte at oppmerksomheten rundt henne vil dabbe av når «Hunger Games»-suksessen ender. Jennifer Lawrence har de siste årene også spilt i storfilmer som «X-Men: Days of Future Past», «American Hustle» og «Silver Linings Playbook» - sistnevnte vant hun Oscar for.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer