Robbie Williams:

- Jeg måtte gjøre noe, ellers hadde jeg dødd

Artisten priser seg lykkelig over dagens åpenhet rundt mental helse.

GOD STØTTE: I snart ti år har Robbie Williams vært gift med Ayda Field, og han skryter ofte av måten hun har backet ham opp på i tunge tider. Foto: NTB Scanpix
GOD STØTTE: I snart ti år har Robbie Williams vært gift med Ayda Field, og han skryter ofte av måten hun har backet ham opp på i tunge tider. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Boybandet «Take That» gjorde Robbie Williams (45) og resten av gruppa til verdensstjerner på 90-tallet.

Gutta levde i mange år et ekte rock'n'roll-liv med damer, dop og ville fester, noe som resulterte i at Robbie endte opp med å slite tungt med rusmisbruk og depresjon.

Nå innrømmer trebarnsfaren at han mest sannsynlig ikke hadde overlevd om han ikke hadde lagt om livsstilen drastisk og fått hjelp for sine psykiske problemer.

- Jeg visste at jeg måtte gjøre noe, ellers hadde jeg dødd, forteller han ærlig i podcasten «Wellness That Works», ifølge Contact Music.

«I Love My Life»-stjernen, som tidligere røyket 40 sigaretter om dagen, har blant annet vært gjennom flere rehab-opphold for sin avhengighet mot reseptbelagte midler.

- Du kan bare bli kastet av hesten et visst antall ganger. Men du må fortsette å klatre opp i salen igjen, og etter hvert vil du føle at både du og livet ditt blir bedre og bedre. Men det er en tøff reise, forklarer han, ifølge nettstedet.

«Har fått masse terapi»

Den karismatiske artisten har også tidligere snakket om at party-livsstilen holdt på å koste ham livet, og at vendepunktet ble møtet med kona Ayda Field (40) i 2006.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer