TOK EN PRAT: - Det hjalp å få snakket med ham. Det var lettere jeg hadde fått fortalt ham hva jeg tenkte, forteller Heidi Berg til Seher.no. Foto: TV 2
TOK EN PRAT: - Det hjalp å få snakket med ham. Det var lettere jeg hadde fått fortalt ham hva jeg tenkte, forteller Heidi Berg til Seher.no. Foto: TV 2Vis mer

- Jeg måtte gå i meg selv

Jakten-frieren var nødt til å skjerpe seg etter alvorspraten.

Se videointervju med Kristian Akervold nederst i saken!

SEHER.NO: Mandag er det klart for en ny episode av "Jakten på kjærligheten", der TV-bøndene Kristian Akervold, Calle Breen, Clas Kvisler og Jan Erik Kjær alle jakter sitt livs store kjærlighet.

Forrige uke fikk TV-seerne se at Flå-bonden Kristian Akervold tok med seg frieren Heidi Berg til en liten prat. Årsaken var at han ikke helt visste hvor han hadde henne - om hun faktisk hadde følelser for ham, eller om det hele var mest på "venneplanet".

- Jeg skjønte godt at han ville prate med meg, jeg hadde tross alt ikke fått gitt så mye av meg selv, sier Heidi Berg til Seher.no.

I den kommende "Jakten"-episoden våkner frierne opp til fjøsstell og diverse overraskelser. Men det er ikke noe valg denne gangen, slik at alle med det er sikret å være med i programmet i hvert fall i en uke til.

Dermed har Heidi tid til å vise hva hun virkelig føler for Kristian.

- Det hjalp å få snakket med ham. Det var lettere jeg hadde fått fortalt ham hva jeg tenkte. Etterpå tok jeg meg vel litt sammen, jeg måtte gå i meg selv - og brydde meg ikke lenger så mye om kameraene og sånne ting. Jeg klarte å slappe mer av, det tok nemlig litt tid til jeg ble vant til dem, forteller hun.

Av hensyn til spenningen i programmet skal Seher.no ikke røpe hvorvidt Heidi Berg faller for Akervold eller ei. Men det er ingen hemmelighet at forholdet mellom de to i hvert fall bedret seg etter alvorspraten de hadde.

- Vi var veldig "venner" en stund, selv bruker jeg ofte lang tid på å bli forelsket. Jeg var mer åpen for forelskelse etter at vi snakket sammen, forteller hun til Seher.no.

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: Raste ned i vekt etter TV-debuten   

Se et tidligere videointervju med Kristian Akervold her:[obj:media:8026]