- Jeg måtte fortelle Blake om affæren vår

Melissa Joan Hart i klam konfrontasjon med Ryan Reynolds unge kone.

OOOPS: Melissa Joan Hart ble i fjor nødt til å innrømme overfor Balke Lively (t.h) at hun skulle til å utgi en bok med intime avsløringer om den hete affæren hun hadde med Ryan Reynolds på 90-tallet. Foto: All Over Press
OOOPS: Melissa Joan Hart ble i fjor nødt til å innrømme overfor Balke Lively (t.h) at hun skulle til å utgi en bok med intime avsløringer om den hete affæren hun hadde med Ryan Reynolds på 90-tallet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespiller Melissa Joan Hart (37), mest kjent fra TV-serien «Heksen Sabrina» på 1990- og 2000-tallet, er snart aktuell med den avslørende boken «Melissa Explains It All».

Men i et intervju med Life & Style kommer hun allerede nå med overraskende detaljer fra boken.

Blant eventyrene fra TV-stjernens tenåringsliv, er en het affære hun hadde med kjekkasen Ryan Reynolds (36) da de spilte mot hverandre i filmen «Sabrina The Teenage Witch» i 1996.

I dag er Reynolds gift med «Gossip Girl»-skjønnheten Blake Lively (26), som var helt uvitende om ektemannens fortid med Melissa.

- Blake tok kontakt med meg i fjor og spurte meg om jeg kunne hjelpe henne med en bursdagsgave til Ryan, sier hun til Life & Style.

37-åringen følte da at hun måtte avsløre sin historie med 26-åringens ektemann, siden den snart ville bli offentlig kjent gjennom boken hennes.

- Det er morsomt. Jeg fortalte henne det, «bare så du vet det. Jeg skal gi ut en bok», og hun bare «okei!». Vi to er faktisk vennskapelige nå, forteller Joan Hart videre.

- Han hadde så store hender

I boken kommer skuespilleren med flere detaljer fra den hete film-flørten.

Etter at Reynolds gav «Heksen Sabrina»-stjernen en eksklusiv Bulova-klokke den siste dagen på filmsettet, endte de to opp sammen på hotellrommet hennes.

- Jeg husker at leppene hans var ganske vidunderlige, samt at han hadde store hender og skuldre som min lille figur fullstendig druknet i. Det var en super distraksjon fra hvor sterkt han luktet av hårprodukter, minnes Melissa Joan Hart om affæren i dag.

I tillegg til å komme godt overens med en rekke mannlige skuespillere, avslører trebarnsmoren også at hun har en utagerende fortid med narkotiske stoffer.

- Jeg eksperimenterte med marihuana, Ecstasy, sopp og meskalin i omtrent halvannet år, innrømmer hun overfor magasinet.

LYKKELIG GIFT: Melissa har vært gift med Mark Wilkerson i ti år.  Foto: Stella Pictures
LYKKELIG GIFT: Melissa har vært gift med Mark Wilkerson i ti år. Foto: Stella Pictures Vis mer

Ryan Reynolds og Blake Lively giftet seg i september i fjor.

«Melissa & Joey»-stjernen har på sin side vært gift med Mark Wilkerson (37) i ti år. Sammen har de sønnene Mason Walter (7), Braydon (5) og Tucker McFadden (1).

LES OGSÅ: Hun er en levende reklameplakat

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer