- Jeg måtte fortelle Blake om affæren vår

Melissa Joan Hart i klam konfrontasjon med Ryan Reynolds unge kone.

OOOPS: Melissa Joan Hart ble i fjor nødt til å innrømme overfor Balke Lively (t.h) at hun skulle til å utgi en bok med intime avsløringer om den hete affæren hun hadde med Ryan Reynolds på 90-tallet. Foto: All Over Press
OOOPS: Melissa Joan Hart ble i fjor nødt til å innrømme overfor Balke Lively (t.h) at hun skulle til å utgi en bok med intime avsløringer om den hete affæren hun hadde med Ryan Reynolds på 90-tallet. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Skuespiller Melissa Joan Hart (37), mest kjent fra TV-serien «Heksen Sabrina» på 1990- og 2000-tallet, er snart aktuell med den avslørende boken «Melissa Explains It All».

Men i et intervju med Life & Style kommer hun allerede nå med overraskende detaljer fra boken.

Blant eventyrene fra TV-stjernens tenåringsliv, er en het affære hun hadde med kjekkasen Ryan Reynolds (36) da de spilte mot hverandre i filmen «Sabrina The Teenage Witch» i 1996.

I dag er Reynolds gift med «Gossip Girl»-skjønnheten Blake Lively (26), som var helt uvitende om ektemannens fortid med Melissa.

- Blake tok kontakt med meg i fjor og spurte meg om jeg kunne hjelpe henne med en bursdagsgave til Ryan, sier hun til Life & Style.

37-åringen følte da at hun måtte avsløre sin historie med 26-åringens ektemann, siden den snart ville bli offentlig kjent gjennom boken hennes.

- Det er morsomt. Jeg fortalte henne det, «bare så du vet det. Jeg skal gi ut en bok», og hun bare «okei!». Vi to er faktisk vennskapelige nå, forteller Joan Hart videre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer