- Jeg måtte dumpe Alex!

Og Jordan ser ikke for seg at de kan bli venner igjen. Nå bryter hun tausheten rundt skilsmissen.

FOR RASKT GIFT: - Alex og jeg har hatt en rekke problemer de siste månedene. Jeg aksepterer at dette kommer av at vi giftet oss for raskt, vi gjør alle feil og dette var en, skriver Katie Price. Foto: All Over Press
FOR RASKT GIFT: - Alex og jeg har hatt en rekke problemer de siste månedene. Jeg aksepterer at dette kommer av at vi giftet oss for raskt, vi gjør alle feil og dette var en, skriver Katie Price. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Jordan, eller Katie Price (32), som hun virkelig heter, gikk tirsdag ut med en følelsesladet pressemelding der hun snakker om hvorfor hun nå skal skilles fra cage fighteren Alex Reid (35).

- Han har forandret seg fra den mannen jeg ble forelsket i, skriver Jordan.

Hun mener Alex har blitt fascinert av kjendislivet, og at han har blitt boende i hjemmet hennes i Surrey mot hennes vilje.

Glamourmodellen insisterer på at hun forsøkte i det lengste å holde skilsmissen i vennskapelige former, men at det etter hvert ble umulig.

- Alex og jeg har hatt en rekke problemer de siste månedene. Jeg aksepterer at dette kommer av at vi giftet oss for raskt, vi gjør alle feil og dette var en. Men, Alex forandret seg fra den mannen jeg forelsket meg i og noe av hans oppførsel ble vanskelig for meg å forstå og skapte problemer, skriver hun.


De to møttes i juli 2009 og giftet seg allerede i februar 2001. Nå, 11 måneder seinere, er forholdet definitivt over.

Samme dag som offentliggjøringen kommer ble en rekke bagger båret ut i en bil utenfor Jordans hjem. Det er antatt at Alex nå skal flytte hjem til sin mor. Men Jordan mener han ikke har flyttet ennå.

- Det er sant at jeg har bedt Alex om å forlate familiens hus, men han vil ikke gjøre dette, skriver hun.

Jordan, som selv har blitt anklaget for å være i overkant opptatt av å få PR, mener det at ektemannen også ble opptatt av å promotere egen karriere ble starten på slutten på ekteskapet.

- Selvsagt kan ikke jeg være kritisk til noen som vil gjøre dette, og i starten prøvde jeg å hjelpe han med karrieren. Men Alex sitt ønske om å promotere seg selv skapte en forandring i dynamikken i forholdet vårt og var med på å ødelegge det, sier hun.

Også tidligere skal de to ha laget en pressemelding for å bekrefte bruddet, men Alex ba da om «tid til å tenke over det».

Dråpen for Jordan sin del skal imidlertid ha vært da Alex ble fotografert på et treningssenter med fem år gamle Junior, som Jordan har med Peter André. Modellen skal ha blitt rasende over at Alex opptrådte offentlig med ett av hennes barn.

- Alex er fullt klar over at jeg har forsøkt å fjerne mine barn fra offentligheten nå som de er i en alder der de kan forstå og bli påvirket av medieoppmerksomheten om dem. Jeg føler meg veldig tråkket på når han gjorde dette mens han ba om mer tid til å snakke om forholdet. Jeg håper bare ikke at ryktene om at han solgte bildene er sanne.


- Jeg hadde håpet at Alex og jeg kunne forblitt venner, men jeg er ikke sikker på at det er mulig under de nåværende situasjonen, skriver hun.

Jordan har fra før tre barn med tidligere partnere, én med fotballspilleen Dwight Yorke og to med sin første ektemann Peter André. Det er på grunn av disse barna hun nå ønsker å gå videre.

- Jeg er veldig lei meg for at forholdet med Alex har feilet, men jeg vet det er det rette for mine barn og meg at vi separeres. Mine barn er min absolutte prioritet, og de skal skjermes fra det som skjer, skriver Jordan til slutt i brevet.

Alex Reid på sin side har ikke akseptert at forholdet er over.

- Jeg er veldig følsom akkurat nå. Jeg vil fortsatt redde forholdet. Jeg har fortsatt på meg gifteringen. Kanskje er jeg en håpløs romantiker, men slik er det. Jeg ønsker å jobbe med vårt forhold, sier Alex til Star magazine ifølge The Sun.

Tirsdag ble det også hevdet at Alex krevde 20 millioner kroner for å forlate Jordan.

- Gi meg 11 millioner kroner! Ellers flytter jeg aldri ut, skal Alex ha sagt under telefonsamtalen.

En venn av Jordan forteller at hun ble helt knust.

- De fleste har aldri sett Jordan gråte, men hun var helt knust etter den telefonsamtalen.

Alex prøvde å forsvare seg selv ovenfor Mirror.

- Jeg har blitt utnyttet og behandlet som Jordans nikkedukke, fordi hun ikke har kommet over sin forrige mann. Jeg tviler på at hun noen gang har elsket meg, det føles som om ekteskapet var en bløff og et pr-stunt, skal Reid ha sagt.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Denne mannen ødela ekteskapet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer