- Jeg måtte dra den litt ekstra langt

«Farmen»-Andreas forklarer seg endelig om den første episoden og kritikken fra Einar Gelius... Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se videointervjuet med Andreas Nørstrud i videovinduet over!

SEOGHØR.NO: «Farmen»-deltager Andreas Nørstrud (28) har måttet tåle hard kritikk etter flere av sine utspill på gården i Valdres. Den kristne Tuddal-mannen har nemlig gitt tydelig uttrykk for at han synes flere av jentene i TV 2-programmet har gått for lettkledd, samtidig som han har et konservativt syn på homofile og også har gitt uttrykk for at han er tilhenger av flerkoneri.  

Den tidligere soknepresten Einar Gelius (53) gikk i forrige uke knallhardt ut mot Andreas. Gelius mener at «Farmen»-deltageren opptrer svært dømmende. 

- Det jeg først og fremst tenker er at han bør lese bibelen én gang til. Synspunktene han kommer med er rett og slett så fjernt fra evangeliet som det kan få blitt. Andreas bør lære mer av Jesus, for Jesus hadde en helt annen holdning enn det Andreas har, sa Gelius til Seoghør.no da.

Nørstrud selv lar seg imidlertid ikke knekke av kritikken som har kommet.

- Det der tar jeg ikke så veldig tungt, jeg synes det er bra at Einar Gelius og andre engasjerer seg i mine utspill. At folk har en mening, forteller han til Seoghør.no.

28-åringen innrømmer derimot at han ikke liker å bli kalt dømmende. Det er han nemlig ikke, mener han.

- Min største skrekk her i livet er å dømme andre. Og det jobber jeg veldig hardt for ikke å gjøre. For meg er det en stor utfordring å stå for den moralen jeg mener at er rett - samtidig som jeg skal føle at jeg ikke dømmer andre. Det er en kjempeutfordring, sier Nørstrud, som en eller annen gang gjerne kunne tenke seg en diskusjon med Gelius ansikt til ansikt. 

- Nå kjenner jo ikke Einar Gelius meg. Vi kunne kanskje tatt en prat sammen en gang, så kunne vi sett hvordan det hadde blitt...

Årets «Farmen» startet med et brak. Allerede i den første episoden startet diskusjonene - og det meste handlet om nettopp Andreas.

- Hva tenker du om den første episoden nå i ettertid?

- Det startet rett og slett med et brak fordi jeg var åpen og ærlig om det jeg står for. Jeg satte ting på spissen. Jeg var helt ærlig, men for å få fram noen poenger, så måtte jeg dra den litt ekstra langt. Det gjorde jeg, og det skapte litt ekstra reaksjoner på gården. Det var forventet og bra at reaksjonene kom.


Selv om den frittalende «Farmen»-deltageren ønsket diskusjon, gikk det mye lenger enn han hadde regnet med. Til Seoghør.no legger han ikke skjul på at han ikke var veldig langt unna å trekke seg fra programmet.

- Ja, det var tungt til tider. Noen ganger tenkte jeg at «Hvor lenge skal jeg holde ut å være her?». Hvis det hadde blitt veldig mange uker med den alle mot én-greia, da vet jeg ikke om jeg hadde orket. Men det løsnet etter hvert, vi ble kjent med hverandre og folk så nok etter hvert at bak mine sterke meninger befinner det seg faktisk en ganske alminnelig person.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her bader Farmen-deltageren naken  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer