- Jeg måtte brekke meg da jeg hørte hva Hellstrøm sa

Eyvind Hellstrøms avsløring fikk Vibeke-Emilie til å kaste opp.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Eyvind Hellstrøm er kjent for sin sterke motstand mot ferdigmat, og i søndagens utgave av «Hellstrøm rydder opp - hjemme» er det boksematen spaghetti a la capri som får unngjelde.

Hellstrøm ser nemlig rødt når han besøker ekteparet Vibeke-Emilie Gundersen (29) og Stian Abrahamsen (40) fra Herre i Telemark, og får vite at de ofte har retten til middag.

Stian sier til Hellstrøm at han aldri har lagd mat fra bunnen av og derfor sverger til lettvinte løsninger når det er han som må stå for matlagingen.

Hellstrøm sier spaghettiboksen er et dårlig valg for ektparet og deres datter Hedda-Kristina.

SIER NEI TIL INDUSTRIKJØTT: Eyvind Hellstrøm ser rødt når han får høre at Vibeke og Stian ofte spiser boksemat til middag. Foto: TV3
SIER NEI TIL INDUSTRIKJØTT: Eyvind Hellstrøm ser rødt når han får høre at Vibeke og Stian ofte spiser boksemat til middag. Foto: TV3 Vis mer

- Vet dere hva det er i denne? Det er ikke kjøtt, Det er MUK, maskinelt utbenet kjøtt, amerikanerne kaller det for det rosa slimet. Det er ben og bindevev som kastes sammen i store tromler, sier han.

Mesterkokkens utbrudd gjør Vibeke - som var gravid med parets andre barn under innspillingen - så dårlig, at hun må avbryte innspillingen for å kaste opp.

- Det var utrolig kvalmt å høre på det han sa, og det hjalp ikke at jeg var gravid fra før. Etter at han hadde gjentatt det et par ganger, klarte jeg ikke å la være å brekke meg, sier hun til Seoghør.no.

Hun beskriver livet før og etter at Hellstrøm kom på besøk som natt og dag.

Stor forskjell

- Jeg husker godt at da jeg ble kjent med Stian i 2007, så pleide han å spise grillet kylling med pommes frites hver fredag og Pizza Grandiosa hver lørdag. Men Hellstrøm klarte å få ham interessert i å lage mat.

- Forskjellen på livet vårt før og nå er virkelig som natt og dag. Nå lager Stian til og med sin egen kjøttdeig, etter at vi fikk en kjøttkvern i bryllupsgave.

TOK OPPGJØR MED HOLDNINGENE: Eyvind Hellstrøm mener Stian har gammeldagse holdninger når han sier at kjøkkenet er kvinnenes område. Foto: TV3
TOK OPPGJØR MED HOLDNINGENE: Eyvind Hellstrøm mener Stian har gammeldagse holdninger når han sier at kjøkkenet er kvinnenes område. Foto: TV3 Vis mer

Etter at Hellstrøm var på besøk i januar har paret blitt foreldre for andre gang, til sønnen Birk Alexander.

Vibeke sier de to nå ler av situasjonen slik den fremstod da Eyvind Hellstrøm var på besøk. Blant annet av Hellstrøms reaksjon på at Stian hevdet at alt på kjøkkenet var kvinnens oppgaver.

- Vi lo godt da vi fikk se episoden. Nå lager vi jo mye mat på kjøkkenet sammen. Hellstrøm har virkelig gitt mannen min en ny interesse.

- Jeg skal jo innrømme at Stian er en mannemann, men samtidig er han verdens snilleste ektemann. Jeg ville ikke hatt noen annen som pappa for barna mine, sier Vibeke til Seoghør.no.

«Hellstrøm rydder opp - hjemme» ser du på TV3 søndager kl. 20.00.

LES OGSÅ: Dette Hellstrøm-klippet ble fjernet av TV3.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer