- Jeg måtte bli gravid for å få rollen

Marian Saastad Ottesen takker babyen for comebacket i «Nissene over skog og hei».

STOLT MAMMA: Marian Saastad Ottesen gikk gravid under innspillingen av «Nissene over skog og hei» - i likhet med sin rollefigur Anne-Gro Lom. Foto: Per Ervland, Seher.no
STOLT MAMMA: Marian Saastad Ottesen gikk gravid under innspillingen av «Nissene over skog og hei» - i likhet med sin rollefigur Anne-Gro Lom. Foto: Per Ervland, Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Se video med Marian Saastad Ottesen nederst i artikkelen!

SEHER.NO: 10 år etter at hun gjorde stor suksess som den vimsete Skoppum-jenta Anne-Gro Lom i «Nissene på låven» er Marian Saastad Ottesen en av de 12 tidligere reality-nissene som i år gjør comeback i oppfølgeren «Nissene over skog og hei» på TVNorge.

Denne gangen dra nissene ut på ekspedisjon sammen, men det er ikke bare omgivelsene som har forandret seg for Marian. Under innspillingen gikk hun nemlig gravid med sin lille sønn, som hun i oktober fikk sammen med skuespiller-kjæresten Nils Jørgen Kaalstad.

Også hennes rollefigur i den nye serien er i lykkelige omstendigheter.

- Jeg driver med «method acting» og da det stod at jeg måtte være gravid i rollen, så måtte jeg ta tak i det privat, spøker hun til Seher.no.

Marian hevder svangerskapet ikke påvirket henne under innspillingen.

- Jeg ble vel akkurat gravid når innspillingen begynte, så det gikk veldig fint. Anne-Gro er jo mer gravid enn jeg var, så jeg måtte legge på litt ekstra under opptakene.

Den populære skuespilleren hinter også om at graviditeten til Anne-Gro kan skape drama blant de andre nissene.

- Det er jo alltid litt action med Anne-Gro. De siste ti årene har hun danset rundt på Skoppum, sier Marian og ler.

«Nissene over skog og hei» ser du på TVNorge fra 1. desember.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg skal føde med høye hæler[obj:media:10406]

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer