TOK TIL TÅRENE: - Det var stort å se Iris og Lene igjen, sier Nanna Dahlen som tirsdag gjorde overraskende comeback i "Paradise Hotel". Foto: TV3
TOK TIL TÅRENE: - Det var stort å se Iris og Lene igjen, sier Nanna Dahlen som tirsdag gjorde overraskende comeback i "Paradise Hotel". Foto: TV3Vis mer

- Jeg måtte bare grine

Nanna klarte ikke å styre følelsene da sjokkbeskjeden kom fra TV3.

SEHER.NO: Både seerne og de andre "Paradise Hotel"-deltakerne fikk seg en kraftig overraskelse da Nanna Dahlen (22) - som i forrige uke ble vraket i parseremonien - gjorde comeback i den populære realityserien.

Nanna avslører overfor Seher.no at TV3s planer kom som et sjokk på henne.

- Jeg fikk beskjed rett etter at jeg hadde forlatt hotellet i parseremonien, og jeg måtte bare grine av glede. Jeg hadde jo ikke lyst til å forlate hotellet, sier hun.

Spesielt glad var hun for å møte vennene Lene Sortevik (24) og Iris Giladi (23) igjen. Men til tross for det hjertelige gjensynet innrømmer Nanna at det ikke var lett å tilpasse seg alt som hadde skjedd siden hun røk ut.

Siden guttene valgte å beholde Negar Khan (24), er det to jenter som må forlate hotellet torsdag.

- Jeg håpet jo å få kontakt med Kevin siden det var han jeg hadde spilt med fra starten av. Men han hadde desverre tatt valget å forlate gruppa, og det respekterer jeg. Jeg merket med en gang at alle var blitt mer opptatt av spillet, bortsett fra meg som tar det mer rolig nå enn før, sier Nanna.

Nanna havnet også midt oppe i sjalusidramaet mellom Ida Gran (21) og Negar Khan, etter sistnevntes samtaler med Idas eks-samboer Rune Gammelsether (25) på temafesten mandag kveld.

Selv om hun tidligere har hevdet at hun vil ha Ida ut av huset forteste mulig, stiller Nanna seg på rivalinnens side i krangelen, som Negar hevder er basert på falske rykter.

- Jeg hadde ikke mye til overs for Negar da jeg dro, og det ble ikke noe bedre etter parseremonien.

Etter Kevin er Nannas andrevalg Øysten Wanoa (22) eller Petter Pilgaard (29) som romkamerater, men Nanna hevder hun har bestemt seg for å deppe dersom hun skulle bli sendt hjem for andre gang torsdag.

- Skulle det gå sånn, så var det likevel verdt det, å få være på hotellet noen ekstra dager med mine venner, sier Nanna til Seher.no.


Har du et tips om Paradise Hotel-deltakerne? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Paradise-Noor frastjålet private bilder