- Jeg malte bort sorgen

Da moren døde for fem år siden, tok den vrakete «Jakten-frieren» Anne Margith penslen fatt for å få utløp for følelsene.

TOK FARVEL: Anne Margith Tybring Hansen måtte mandag ta farvel med bonden Odd Arild Svaland i «Jakten på kjærligheten» på TV 2. Foto: TV 2
TOK FARVEL: Anne Margith Tybring Hansen måtte mandag ta farvel med bonden Odd Arild Svaland i «Jakten på kjærligheten» på TV 2. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO:  Som Odd Arild Svalands (56) frier i TV 2-serien «Jakten på
kjærligheten» har Anne Margith Tybring Hansen (54) sjarmert TV-seerne med sine filosofiske betraktninger.

Mandag røk hun ut i programmet. Det tok hun svært tungt, siden hun hadde sterke følelser for TV-bonden.

– Jeg har godtatt og akseptert at det ikke ble oss to. Men det kan godt hende at følelsene blusser opp igjen hvis jeg treffer ham, sier Anne Margith ærlig.

God terapi
Den flotte 54-åringen jobber som kunstterapeut hjemme i Sandefjord. Det er en behandlingsmetode hvor kreativt arbeid får fram det som ulmer i underbevisstheten.

– For å jobbe som kunstterapeut er man helt nødt til å kjenne seg selv. Derfor har jeg vært nødt til å gå inn i min egen historie, forklarer Anne Margith.

– Har du benyttet deg av kunstterapi
selv?

– Ja, da moren min døde av en alvorlig sykdom for fem år siden blandet jeg meg en palett og malte i stedet for å være lei meg og fortvilet.

Utstilling i Oslo

 Hun maler Mandala- bilder, som er sentralt i forhold til kunstterapien. Mandala betyr hjul på sanskrit, og er et symbol på helhet. Samtlige bilder hun har stilt ut, har en sirkel i sentrum.

Nå er Anne Margith aktuell med sin første kunstutstilling på
Galleri S9 i Oslo.


Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg følte at han hadde følelser for meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer