<strong>SEXY SVENSKE:</strong> Anna Anka viste tydelig hvor flott hun hun holder seg under lørdagens «Skal vi danse». Foto: Stella Pictures
SEXY SVENSKE: Anna Anka viste tydelig hvor flott hun hun holder seg under lørdagens «Skal vi danse». Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg må vise min fine kropp

«Skal vi danse»-stjernen Anna Anka kler seg «litt sexy» for Norge. Se video!

Publisert
Sist oppdatert
Se video med Anna Anka, hennes familie og Glenn Jørgen Sandaker nederst i saken!

SEHER.NO: Anna Anka (40) var en av de mest sexy kvinnene som entret parketten i «Skal vi danse» lørdag kveld. Med bar mage sjarmerte hun - nok en gang - hele Norge i senk.

Til Seher.no forklarer hun antrekket på denne måten:

- Det er litt «hot», er det ikke? Men jeg hadde aldri gått ut slik som dette. Det er et show vi er med i, og da må man gjøre det som trengs. Jeg er litt sexy for Norge, og jeg må jo vise min fine kropp.


To programmer er unnagjort av årets «Skal vi danse», og den frittalende Hollywoodfruen ikke skjul på at hun ikke alltid er like komfortabel med antrekk hun blir tildelt.

- Visse synes man ikke noe om, mens andre er litt mer på ok-stadiet. Denne gangen ble det «ok da».

- Hender det at du nekter å bruke noe du blir tildelt?

- Noen ganger hender det at jeg med en gang sier nei til å ha på meg et antrekk, ja. Man har ikke lyst til å gå ut på parketten og føle seg stygg eller som en gammel tante. Det kan bli for mye med alt dette «dilldallet». Jeg liker det når det er rent og klassisk, ikke for mye annet - som for eksempel fjær og sterke farger, forteller 40-åringen til Seher.no.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg har kommet i bedre form etter fødselen  

Se video med Anna Anka, hennes familie og Glenn Jørgen Sandaker her:[obj:media:10047]


Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer