BRØT STILLHETEN: Scott Disick åpner seg endelig om bruddet med Kourtney Kardashian.  Foto: NTB scanpix
BRØT STILLHETEN: Scott Disick åpner seg endelig om bruddet med Kourtney Kardashian. Foto: NTB scanpixVis mer

- Jeg må være positiv

Festglade Scott Disick åpner seg for første gang etter bruddet med Kourtney Kardashian.

SEOGHØR.NO: Det er omkring tre uker siden det ble slutt mellom realitystjernene Kourtney Kardashian (36) og Scott Disick (32) etter ni år sammen.

Den vakre brunetten skal ha dumpet ham etter det dukket opp uheldige bilder av ham i flørtende stemning med ekskjæresten Chloe Bartoli (25) i media. 

Frem til nå har hverken Kourtney eller Scott kommentert bruddet, men nå har den festglade 32-åringen endelig brutt stillheten.

- Jeg tar én dag av gangen. Det er mye som skjer om dagen. Jeg må være positiv for min egen del, sa han åpenhjertig til nettsiden USWeekly i helgen.

Den samme kvelden ledet han et arrangement på en nattklubb i Las Vegas, der han ble avbildet mens han kysset en blondine.

Ifølge en kilde var han imidlertid svært rolig resten av kvelden og holdt seg unna alkohol.

- Han virket helt fjern. Han drakk av en liten vannflaske og sjekket mobilen jevnlig, sier en kilde til nettsiden.

HOLDT SEG UNNA ALKOHOLEN: Scott Disick drakk vann hele kvelden på nattklubben, noe som er uvanlig til å være han.  Foto: Splash News
HOLDT SEG UNNA ALKOHOLEN: Scott Disick drakk vann hele kvelden på nattklubben, noe som er uvanlig til å være han. Foto: Splash News Vis mer

Usikker på valget

Tidligere denne uken avslørte en kilde til nettsiden People at Kourtney ikke er sikker på om hun har gjort det riktige valget da hun gikk fra ham.

- Scott er ikke fullstendig borte fra livet hennes. Hun tar hver dag som den kommer, men hun har aldri sagt at hun ikke kommer til å ta ham tilbake, sier kilden.

BRUDD: Kourtney og Scott var sammen i over ni år før bruddet.  Foto: Splash News
BRUDD: Kourtney og Scott var sammen i over ni år før bruddet. Foto: Splash News Vis mer

Paret har barna Mason (5), Penelope (3) og Reign sammen, og siden bruddet er det Kourtney som har tatt vare på barna.

- Hun har nok begynt å innse hvor hardt det er å være alenemor. Hun har vel aldri forstått helt hvordan en hverdag uten ham vil være, men nå begynner hun å se det. Hun er redd for å ende opp alene, fortsetter kilden.

Det kjente paret har lenge hatt store problemer på grunn av Scotts utsvevende partyliv. I mars sjekket han inn på avrusning for andre gang, men det tok ikke lang tid før han havnet tilbake i sitt gamle mønster.

- All festingen hans har fått henne til å ta det vanskelige valget, sier en kilde nettstedet USWeekly har snakket med.

LES OGSÅ: - Hun vurderer å ta ham tilbake

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.