MED KOMPISENE: Sist Nilsen var på turnè, var det med kompisene Espen Lind, Alejandro Fuentes og Askild Holm i "De nye Gitarkameratene". Denne gangen drar han alene på turné. Foto: SCANPIX
MED KOMPISENE: Sist Nilsen var på turnè, var det med kompisene Espen Lind, Alejandro Fuentes og Askild Holm i "De nye Gitarkameratene". Denne gangen drar han alene på turné. Foto: SCANPIXVis mer

- Jeg må være litt raus med meg selv

Kurt Nilsen er lei av å opptre foran tusenvis av mennesker, og satser på kulturhusturné.

SEHER.NO: Kurt Nilsen (31) fikk livet snudd på hodet da han gikk av med seieren i sangkonkurransen "Idol" i 2003, og deretter i "World Idol".


Artisten har etter det opptrådd for tusenvis av mennesker, men nå har han planer om å roe ned og dra på kulturhusturnè.

- Jeg startet på små scener der du ser publikum og deres reaksjoner. Det er ikke det samme å stå foran tusenvis av mennesker som hyler, selv om det er gøy det også. Jeg har hatt nok stadionlyd for en stund. Nå vil jeg vise ar det går an å ta det ned. Den sittende, akustiske varianten er veldig sårbar og krever mye mer av meg og bandet. Nå må jeg være litt raus med meg selv, sier han til VG.

Nylig innrømmet den tidligere rørleggeren at overgangen til å bli superkjendis gjorde at han mistet oversikten over livet.

- Da det sto på som verst, hadde jeg ikke kontroll på alt som skjedde, uttalte 31-åringen til Bergensavisen, ifølge Her og Nå.


Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Kurt selger for godt