- Jeg må trene nesten hver dag

Amanda Seyfried innrømmer at den flotte figuren hennes ikke kommer gratis.

TRENINGSFANTAST: Skuespiller Amanda Seyfried avslører at hun må trene nesten hver dag for å holde seg slank - hun er nemlig utrolig glad i søtsaker og hamburgere til lunsj. Her er skjønnheten avbildet mens hun jogger sammen med hunden sin i sommer.  Foto: All Over Press
TRENINGSFANTAST: Skuespiller Amanda Seyfried avslører at hun må trene nesten hver dag for å holde seg slank - hun er nemlig utrolig glad i søtsaker og hamburgere til lunsj. Her er skjønnheten avbildet mens hun jogger sammen med hunden sin i sommer. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Den unge Hollywood-stjernen Amanda Seyfried (25) ser alltid strålende og sprek ut på den røde løperen.

Men «Mamma Mia!»-skuespilleren innrømmer at den smekre figuren hennes krever svært mye svetteskapende vedlikeholdsarbeid.

- Jeg trener for harde livet! Nesten hver dag - når jeg ikke jobber, så trener jeg. Det er ikke lett, men jeg trene. For jeg er ikke en sånn jente som bare forblir tynn, og jeg liker å spise masse, sier den godteri-elskende 25-åringen til UsMagazine.
 
Den sjarmerende blondinen forteller videre at hun liker å variere treningen for å hindre at hun skal gå lei. Derfor liker hun både å jogge, ta boksetimer, bruke personlig trener og følge Barry's Boot Camp-trening både i New York og Los Angeles.

Heldigvis er hun ikke like disiplinert på kostholdsfronten, noe som kanskje er årsaken til at hun ser frisk og fresh fremfor sykelig slank ut?

- Jeg spiser det jeg har lyst på, men prøver å begrense meg litt. I dag spiste jeg hamburger til lunsj, men hvem bryr seg? Jeg liker å spise, understreker hun.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Stalker-fan bodde i huset uten at hun visste det   

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer