- Jeg må ta avstand fra henne resten av mitt liv

«Svenske Hollywoodfruer»-Gunilla er ikke i tvil, etter at Åsa Vesterlund beskylder henne for svart magi.

SEOGHØR.NO: I ukens episode av «Svenske Hollywoodfruer» er det i kjent stil duket for både intriger og dramatikk.

Åsa Vesterlund (39) og Gunilla Persson (55) har vært i tottene på hverandre tidligere, og i onsdagens episode blir det ikke stort bedre.

Etter at Gunilla har vært på besøk hjemme hos Åsa, beskylder vertinnen henne for å ha tatt med seg en ond ånd til huset.

- Det viste seg at ånden var en kvinne. Hun var veldig bråkete av seg, og var her for å lage bråk og tappe meg for energi, forteller Åsa i episoden.

Få en smakebit på ukens intrige mellom Åsa og Gunilla i klippet øverst i saken!

DÅRLIG STEMNING: I ukens episode av «Svenske Hollywoodfruer», beskylder Åsa Vesterlund (t.v) TV-kollegaen Gunilla Persson (t.h) for å ha infisert huset hennes med en ond ånd. Gunilla svarer med å finne frem korset sitt - muligens for å beskytte seg mot Åsa.  Foto: NTB Scanpix/ TV3
DÅRLIG STEMNING: I ukens episode av «Svenske Hollywoodfruer», beskylder Åsa Vesterlund (t.v) TV-kollegaen Gunilla Persson (t.h) for å ha infisert huset hennes med en ond ånd. Gunilla svarer med å finne frem korset sitt - muligens for å beskytte seg mot Åsa. Foto: NTB Scanpix/ TV3 Vis mer

Gunilla, som ikke er redd for å si hva hun mener, blir rasende over Åsas beskyldninger.

55-åringen legger ikke skjul på at hun har lite til overs for Åsa, som i episoden tar med seg en healer hjem til Gunilla for å drive ut onde ånder derfra.

- Hvis hun har ånder der hjemme, så er ikke det ånder jeg vil omgås med, i hvert fall, sier Åsa før hun og healeren oppsøker huset til Gunilla.

Men det er altså ikke bare Åsa som blir redd for onde ånder i episoden. Gunilla misliker sterkt TV-kollegaens snakk om at det finnes svart magi i huset hennes.

- Svart magi er et onde. Veldig, veldig farlig å ha noe å gjøre med. Ettersom jeg tror på dette, er det viktig for meg at jeg virkelig tar avstand fra Åsa Vesterlund resten av mitt liv, sier Gunilla advarende i klippet fra episoden.

Hvordan krangelen om svart magi ender, kan du se i «Svenske Hollywoodfruer» på TV3 klokken 20.30 tirsdag kveld.

LES OGSÅ: - Jeg ber om unnskyldning for at han døde