- Jeg må ta avstand fra henne resten av mitt liv

«Svenske Hollywoodfruer»-Gunilla er ikke i tvil, etter at Åsa Vesterlund beskylder henne for svart magi.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I ukens episode av «Svenske Hollywoodfruer» er det i kjent stil duket for både intriger og dramatikk.

Åsa Vesterlund (39) og Gunilla Persson (55) har vært i tottene på hverandre tidligere, og i onsdagens episode blir det ikke stort bedre.

Etter at Gunilla har vært på besøk hjemme hos Åsa, beskylder vertinnen henne for å ha tatt med seg en ond ånd til huset.

- Det viste seg at ånden var en kvinne. Hun var veldig bråkete av seg, og var her for å lage bråk og tappe meg for energi, forteller Åsa i episoden.

Få en smakebit på ukens intrige mellom Åsa og Gunilla i klippet øverst i saken!

<strong>DÅRLIG STEMNING:</strong> I ukens episode av «Svenske Hollywoodfruer», beskylder Åsa Vesterlund (t.v) TV-kollegaen Gunilla Persson (t.h) for å ha infisert huset hennes med en ond ånd. Gunilla svarer med å finne frem korset sitt - muligens for å beskytte seg mot Åsa.  Foto: NTB Scanpix/ TV3
DÅRLIG STEMNING: I ukens episode av «Svenske Hollywoodfruer», beskylder Åsa Vesterlund (t.v) TV-kollegaen Gunilla Persson (t.h) for å ha infisert huset hennes med en ond ånd. Gunilla svarer med å finne frem korset sitt - muligens for å beskytte seg mot Åsa. Foto: NTB Scanpix/ TV3 Vis mer

Gunilla, som ikke er redd for å si hva hun mener, blir rasende over Åsas beskyldninger.

55-åringen legger ikke skjul på at hun har lite til overs for Åsa, som i episoden tar med seg en healer hjem til Gunilla for å drive ut onde ånder derfra.

- Hvis hun har ånder der hjemme, så er ikke det ånder jeg vil omgås med, i hvert fall, sier Åsa før hun og healeren oppsøker huset til Gunilla.

Men det er altså ikke bare Åsa som blir redd for onde ånder i episoden. Gunilla misliker sterkt TV-kollegaens snakk om at det finnes svart magi i huset hennes.

- Svart magi er et onde. Veldig, veldig farlig å ha noe å gjøre med. Ettersom jeg tror på dette, er det viktig for meg at jeg virkelig tar avstand fra Åsa Vesterlund resten av mitt liv, sier Gunilla advarende i klippet fra episoden.

Hvordan krangelen om svart magi ender, kan du se i «Svenske Hollywoodfruer» på TV3 klokken 20.30 tirsdag kveld.

LES OGSÅ: - Jeg ber om unnskyldning for at han døde

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer